Επανάληψη της δίκης για Χριστοδουλόπουλο -Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για το πρόστιμο - iefimerida.gr

Επανάληψη της δίκης για Χριστοδουλόπουλο -Απορρίφθηκε η προσφυγή της ΑΕΚ για το πρόστιμο

Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Την επανάληψη της δίκης για την υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου αποφάσισε σήμερα το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ.

Σύμφωνα με την συγκεκριμένη απόφαση, η νέα δίκη θα διεξαχθεί με τριμελή σύνθεση -και όχι πενταμελή όπως η προηγούμενη- αποτελούμενη από δύο δικηγόρους κι έναν δικαστή.

Παράλληλα, σύμφωνα με την απόφαση του Δικαστηρίου, απορρίφθηκε η προσφυγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΑΕΚ, σχετικά με το πρόστιμο στον παίκτη. Κάτι που σημαίνει, πως διεθνής άσος του Ολυμπιακού, μπορεί να αγωνίζεται μέχρι την επανάληψη της δίκης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι θα εκδικαστούν εκ νέου οι προσφυγές των ΠΑΕ Ολυμπιακός και ΑΕΚ που ζητούσαν την επιβολή ποινών. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ζητήσει την τιμωρία της ΑΕΚ με απαγόρευση μεταγραφών για δύο περιόδους, ενώ η Ενωση ποινή απαγόρευσης συμμετοχής του παίκτη σε επίσημες υποχρεώσεις για έξι μήνες, απαγόρευση μεταγραφών του Ολυμπιακού για δύο μετεγγραφικές περιόδους και «να καταδικαστούν οι αντίδικοι στην καταβολή προς την εταιρεία του ποσού των 315.666,66 ευρώ ως αποζημίωση».

Τέλος, σχετικά με το πρόστιμο που είχε επιβάλει η ΑΕΚ στον Χριστοδουλόπουλο για δηλώσεις που είχε κάνει εναντίον της ΠΑΕ, πλέον δεν τίθεται θέμα μετά την απόρριψη της έφεσης.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ