Τα νέα φυτικά ροφήματα Βιτάμ ήρθαν για να τα δοκιμάσουμε χωρίς τύψεις - iefimerida.gr

Τα νέα φυτικά ροφήματα Βιτάμ ήρθαν για να τα δοκιμάσουμε χωρίς τύψεις

Τα νέα φυτικά ροφήματα Βιτάμ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ημέρα Μαραθωνίου κι αποφάσισες να πάρεις μέρος. Καλά όχι στα 42 χιλιόμετρα, αλλά στα 10. Στο μέσο όμως της διαδρομής διαπιστώνεις πως οι δυνάμεις σου σε εγκαταλείπουν. Μήπως ήρθε η ώρα να αρχίσεις επιτέλους μια πιο ισορροπημένη διατροφή;

Μήπως ήρθε η ώρα να πεις για λίγο όχι στο έξτρα ποτήρι κρασί και σε εκείνο το τόσο λαχταριστό γλυκό; Μήπως ήρθε η ώρα να πας επιτέλους σε έναν διατροφολόγο που θα σε βάλει σε ένα καλούπι για μια πιο υγιεινή διατροφή και για έναν καλύτερο τρόπο ζωής;

Τα νέα φυτικά ροφήματα Βιτάμ ήρθαν για να τα δοκιμάσουμε χωρίς τύψεις | iefimerida.gr 0

Στην πρώτη επίσκεψη, του εξηγείς πως έχεις κάποια φουσκώματα, έλλειψη σε βιταμίνη D και πως δεν είσαι διατεθειμένη για κανέναν λόγο να κόψεις το γάλα στον καφέ σου (κάπου πήρε το μάτι σου έναν άρθρο πως δεν πρέπει να πίνεις καφέ με γάλα γιατί παχαίνει).

Αφού σε ακούει προσεκτικά, χαμογελά και σε ρωτά αν έχεις ακούσεις για τα φυτικά ροφήματα.

«Μα δεν είμαι vegan» του απαντάς εσύ κι εκείνος προσπαθεί να σου εξηγήσει κάποια πράγματα και ομολογουμένως σε βάζει σε πειρασμό.


Επιστρέφοντας στο σπίτι, αποφασίζεις να το ψάξεις λίγο παραπάνω. Κάνοντας μια αναζήτηση στο διαδίκτυο, διαπιστώνεις πως τα φυτικά ροφήματα είναι μια ακόμη γευστική απάντηση στις σύγχρονες διατροφικές τάσεις και μια ιδανική λύση για όσους έχουν πρηξίματα, έλλειψη βιταμίνης D και ατονία. Και δεν είναι μόνο για vegan.

«Δεν μπορεί» αναρωτιέσαι. «Κάτι κρύβουν. Γιατί να τα δοκιμάσω;» και πέφτεις πάνω σε μια διαφήμιση για τα νέα φυτικά ροφήματα του Βιτάμ.

Τα νέα 100% φυτικά ροφήματα του Βιτάμ, που περιλαμβάνουν το ρόφημα Σόγιας, το ρόφημα Αμυγδάλου και το ρόφημα Φουντουκιού και Κακάου, εκτός από την μοναδική γεύση που προσφέρουν και το γεγονός πως συνδυάζουν ποικιλία θρεπτικών συστατικών έχουν επίσης χαμηλή περιεκτικότητα σε ζάχαρη.

Εξίσου, εντυπωσιακό όμως, είναι και το μοναδικό διατροφικό προφίλ τους: είναι πηγή απαραίτητων ω-3 & ω-6 λιπαρών και πλούσια σε βιταμίνη D, ασβέστιο, βιταμίνες Β2 & Β12, έχουν χαμηλή περιεκτικότητα σε κορεσμένα λιπαρά, δεν περιέχουν λακτόζη ή γλουτένη, είναι νηστίσιμα και κατάλληλα για διατροφή vegan και ελεύθερα από χρωστικές και τεχνητές αρωματικές ουσίες.

Η διαφήμιση λέει, επίσης πως μπορείς να τα απολαύσεις σε ρόφημα (ώρα για εκείνο το smoothy που τόσο καιρό λαχταράς, χωρίς όμως να σκέφτεσαι τις θερμίδες), αλλά και σε αλμυρές (μια κρέπα με ζαμπόν – τυρί, μοιάζει ονειρική) και γλυκές συνταγές.

Ντύνεσαι κατευθείαν και τρέχεις στο σούπερ μάρκετ της γειτονιάς για να προμηθευτείς και τις τρεις νέες γεύσεις των φυτικών ροφημάτων Βιτάμ για να διαπιστώσεις και ιδίοις όμμασι πόσο καλά είναι. Και χωρίς να νιώθεις τύψεις, αυτή την φορά.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ