«Senios»: Eνα καφενείο εποχής αναβιώνει το αθηναϊκό ευ ζην στην Καλαμιώτου [εικόνες] - iefimerida.gr

«Senios»: Eνα καφενείο εποχής αναβιώνει το αθηναϊκό ευ ζην στην Καλαμιώτου [εικόνες]

Senios
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ενα καφενείο νέας εποχής σκέφτηκε να δημιουργήσει η ομάδα του «Clumsies», που αποτελεί ένα εκπληκτικό δείγμα της νέας γενιάς επιχειρηματιών.

Αυτοί οι δαιμόνιοι 30 something τύποι εν μέσω κρίσης καταφέρνουν να βρουν πρωτότυπες ιδέες και να κερδίσουν το ενδιαφέρον του κόσμου.

Το καινούργιο τους βήμα, λοιπόν, είναι ο «Senios», στην πολυσύχναστη και συνεχώς αναπτυσσόμενη περιοχή της Αγίας Ειρήνης, που στόχο έχει να μας ταξιδέψει στις παλιές εποχές της Αθήνας, τότε που το καφενεία ήταν κάτι παραπάνω από μαγαζί, ήταν μια ολόκληρη φιλοσοφία.

Εκεί συναντιούνταν οι άνθρωποι για να επικοινωνήσουν, να δουν φίλους και γνωστούς, να μάθουν τα νέα και να μοιραστούν τους καημούς τους.

Σένιος είναι ο κύριος ο περιποιημένος, της παλιάς σχολής: ξέρετε, εκείνοι που φόραγαν το γαρύφαλλο στο πέτο , -εξ' ου, άλλωστε, και το logo του μαγαζιού- για να το προσφέρουν σε κάποια κυρία.

Γνωρίστε το καφενείο νέας εποχής που μόλις άνοιξε στην Καλαμιώτου και δείτε φωτογραφίες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ SENIOS ΚΑΦΕΝΕΙΟ ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ