Αμαλία Αρσένη -Η μοναχοκόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη είναι μια πανέμορφη ηθοποιός [εικόνες] - iefimerida.gr

Αμαλία Αρσένη -Η μοναχοκόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη είναι μια πανέμορφη ηθοποιός [εικόνες]

Η Λούκα Κατσέλη και ο Γεράσιμος Αρσένης /Φωτογραφία: NDP Photo Agency
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στο Θέατρο Σφενδόνη έκανε πρεμιέρα το «Ερωφίλη project» στην dark version του.

Πρόκειται για μια «σύγχρονη προσέγγιση της τραγωδίας της κρητικής λογοτεχνίας της Αναγέννησης από τον ποιητή Γεώργιο Χορτάτση, με θέμα έναν αιματοβαμμένο έρωτα», όπως διαβάζουμε στο Αθηνόραμα.

Η σκηνοθετική σύνθεση είναι του Θεόδωρου Οικονομίδη και παίζουν η Αμαλία Αρσένη (Ερωφίλη), ο Κωνσταντίνος Τσιομίδης (Φιλόγονος), η Δανάη Λουκάκη (Νένα/Ασκιά) και ο Βαγγέλης Σαλευρής (Πανάρετος).

Η Αμαλία Αρσένη είναι 28 χρονών και είναι κόρη του αείμνηστου Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη, και οι δύο μεγάλοι πολιτικοί και πρώην υπουργοί.

Είναι μια νέα και ταλαντούχα ηθοποιός, μοναχοκόρη των γνωστών πολιτικών αλλά και εγγονή και ανιψιά κορυφαίων ανθρώπων του θεάτρου.

Δείτε την 28χρονη πανέμορφη ηθοποιός και κόρη του Γεράσιμου Αρσένη και της Λούκας Κατσέλη στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ