Τζανακόπουλος σε Ράμα: Χαμηλότεροι τόνοι, δεν χρειάζεται επιθετικότητα - iefimerida.gr

Τζανακόπουλος σε Ράμα: Χαμηλότεροι τόνοι, δεν χρειάζεται επιθετικότητα

Δημήτρης Τζανακόπουλος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Από τις ελληνικές Αρχές γίνονται όλες οι ενέργειες που προβλέπονται σε αυτές τις περιπτώσεις, για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη με τον θάνατο του ομογενούς στην Αλβανία.

Αυτό δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Δημήτρης Τζανακόπουλος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Open.

Ο κ. Τζανακόπουλος είπε ότι οι ελληνικές Αρχές βρίσκονται σε επικοινωνία με τις Αρχές της Αλβανίας, τόνισε πως δεν πρέπει να βιαστούμε να βγάλουμε συμπεράσματα και να μείνουμε στο αυστηρό μήνυμα που έστειλε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών.

Παράλληλα, σημείωσε ότι πρέπει να τηρούνται χαμηλότερη τόνοι από την πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας και να μην αντιμετωπίζεται το ζήτημα με επιθετικότητα όταν έχει χαθεί μια ζωή, ώστε να μην τροφοδοτούνται τα αντανακλαστικά των κοινωνιών.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ