Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων: Είναι προφανές ότι θα μπορούσαν να μην σκοτώσουν τον Κατσίφα - iefimerida.gr

Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων: Είναι προφανές ότι θα μπορούσαν να μην σκοτώσουν τον Κατσίφα

Ο Ελληνας ομογενής που εκτελέστηκε στο Βουλιαράτη Αλβανίας
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τι ακριβώς είδε όταν έφτασε στο χωριό Βουλιαράτι για να παρακολουθήσει τις τοπικές εκδηλώσεις για την 28η Οκτωβρίου περιέγραψε ο Αντιδήμαρχος Ιωαννίνων Παντελής Κολόκας.

Μιλώντας στο «Καλημέρα Ελλάδα», ο αντιδήμαρχος επισήμανε πως όταν έφτασε στο χωριό, ο Κωνσταντίνος Κατσίφας ήταν ζωντανός.

«Όταν πήγαμε εμείς στο σημείο, ήταν ζωντανός. Είδαμε πολλούς ένοπλους αστυνομικούς, με το δάχτυλο στην σκανδάλη, όταν φτάσαμε στις εκδηλώσεις», ανέφερε ο αντιδήμαρχος.

Ο αντιδήμαρχος πρόσθεσε επίσης πως σύμφωνα με τα όσα του είπαν οι κάτοικοι και οι συγγενείς του Κατσίφα, ο Έλληνας ομογενής αρχικά βγήκε στην πλατεία να πιει καφέ με τους συγγενείς και τους φίλους του, στη συνέχεια υπήρξε μια στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης, με αποτέλεσμα να γυρίσει σπίτι και να αρχίσει να πυροβολεί. Εκεί μετά από κάποια διένεξη με τοπικούς αστυνομικούς, υπήρξε ένταση και έφυγε προς τις πλαγιές για να μην προχωρήσουν στη σύλληψη του.

«Οταν λοιπόν κατευθύνθηκε προς κάποιο σημείο στην πλαγιά και έφτασαν οι αστυνομικές δυνάμεις, ο Κατσίφας δεν κρατούσε κάποιο όμηρο ώστε να καθίσταται επιτακτική η εκτέλεσή του και ήταν ένας άνθρωπος μόνος του καταδιωκόμενος από πάρα πολλούς αστυνομικούς σκοπευτές. Είναι προφανές πως θα μπορούσε να αποφευχθεί η εκτέλεσή του. Θα μπορούσε να συλληφθεί και μετά να διερευνηθεί τι συνέβη μετά», σχολίασε ο αντιδήμαρχος.

Πάντως ο αντιδήμαρχος επισήμανε πως λίγοι άνθρωποι γνωρίζουν τι ακριβώς συνέβη στην διένεξη του Κατσίφα με τις ένοπλες δυνάμεις.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ