Σέρρες: Αποδοκίμασαν την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και την Αφροδίτη Σταμπουλή -Τι απάντησε η υφ. Αμυνας [βίντεο] - iefimerida.gr

Σέρρες: Αποδοκίμασαν την Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά και την Αφροδίτη Σταμπουλή -Τι απάντησε η υφ. Αμυνας [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εντονες αποδοκιμασίες δέχθηκε η υφυπουργός Αμυνας των ΑΝΕΛ Μαρίας Κόλλια- Τσαρουχά, κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης κατάθεσης στεφανιών, στην πλατεία Ελευθερίας Σερρών για την 28η Οκτωβρίου.

Εκτός της κ. Τσαρουχά αποδοκιμασίες δέχθηκε από το συγκεντρωμένο πλήθος και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αφροδίτη Σταμπουλή, με το πλήθος να φωνάζει το σύνθημα “η Μακεδονία είναι ελληνική”.

Η Μαρία Κόλλα Τσαρουχά, απάντησε:«Αν το τίμημα για να φύγει το μαύρο σύννεφο της διαπλοκής πάνω από την Ελλάδα, και για να ανακτήσουμε την ισχύ και την εθνική μας κυριαρχία, είναι να γίνουμε στόχος μερικών στημένων υβριστών, το θεωρώ το ελάχιστο έναντι του καθήκοντος για την Πατρίδα. Οι στημένες ύβρεις δεν κλονίζουν στο ελάχιστο τον αγώνα μας για την πάταξη της διαπλοκής, την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και την ενδυνάμωση της πατρίδας μας».

Δείτε το βίντεο από το epiloges.tv:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ