Βουλιαράτες: Ο ομογενής «απασφάλισε» όταν Αλβανοί αστυνομικοί κατέβασαν τη σημαία από το σπίτι του [βίντεο] - iefimerida.gr

Βουλιαράτες: Ο ομογενής «απασφάλισε» όταν Αλβανοί αστυνομικοί κατέβασαν τη σημαία από το σπίτι του [βίντεο]

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σοκ επικρατεί στις τάξεις των ομογενών της Β. Ηπείρου μετά την είδηση για τον θάνατο του 35χρονου Κώστα Κατσίφα από ανταλλαγή πυροβολισμών με την αλβανική αστυνομία.

Το περιστατικό ξεκίνησε στις εορταστικές εκδηλώσεις για την Επέτειο της 28ης Οκτωβρίου στο χωριό Βουλιαράτες, όταν στις 10.00 το πρωί ένας 35χρονος Βορειοηπειρώτης πυροβόλησε στον αέρα εναντίον αστυνομικών επειδή κατέβασαν την ελληνική σημαία που είχε αναρτήσει.

Στη συνέχεια κατάφερε να διαφύγει, ακολούθησε άγρια καταδίωξη από τις Ειδικές Δυνάμεις της Αλβανίας και λίγο πριν τις 16.00 κατά τη διάρκεια συμπλοκής με αστυνομικές δυνάμεις που τον καταδίωκαν ο 35χρονος έπεσε νεκρός.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες του epirus-tv-news από το οικείο περιβάλλον του 35χρονου αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι του προκειμένου να κατεβάσουν την ελληνική σημαία κάτι που τον έκανε να χάσει τον έλεγχο.

Οι κάτοικοι του χωριού εμφανώς σοκαρισμένοι αδυνατούν να εξηγήσουν τη συμπεριφορά του νεαρού άνδρα και αισθάνονται τυχεροί που δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός .

Το epirus-tv-news βρέθηκε στο σημείο του συμβάντος .Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί εικόνες από τα πρώτα λεπτά μετά το συμβάν .

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ