Πίτσμπεργκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης στη συναγωγή είχε συνεργούς - iefimerida.gr

Πίτσμπεργκ: Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο βασικός ύποπτος της επίθεσης στη συναγωγή είχε συνεργούς

Στο σημείο της επίθεσης/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι ο βασικός ύποπτος της δολοφονικής επίθεσης στη συναγωγή στο Πίτσμπεργκ είχε κι άλλους συνεργάτες, δήλωσε ο εισαγγελέας Σκοτ Μπρέιντι.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI Ρόμπερτ Τζόουνς δήλωσε ότι το αιματηρό ξέσπασμα του δράση πρέπει να διήρκησε περίπου 20 λεπτά.

Ο ίδιος, είπε επίσης, ότι οι αρχές δεν γνωρίζουν για ποιο λόγο ο δράστης επέλεξε την συγκεκριμένη συναγωγή.

«Έπεσαν πολλοί πυροβολισμοί και υπάρχουν κάλυκες παντού,» δήλωσε ο Καρλ Γουίλιαμς, ιατροδικαστής από την αστυνομία της τοπικής κομητείας.

Σύμφωνα με τον πράκτορα Τζόουνς, πτώματα εντοπίστηκαν σε τρεις διαφορετικούς χώρους εντός της συναγωγής.

Ο ειδικός πράκτορας του FBI Ρόμπερτ Τζόουνς δήλωσε ότι η επεξεργασία των στοιχείων στην σκηνή της δολοφονικής επίθεσης στην συναγωγή στο Πίτσμπεργκ, ενδέχεται να απαιτήσει χρονικό διάστημα μιας εβδομάδας.

Στο μεταξύ, ο βασικός ύποπτος για την επίθεση φέρεται να έκανε δηλώσεις για γενοκτονία, αλλά και για την επιθυμία του να σκοτώσει Εβραίους, σύμφωνα με τον Σκοτ Μπρέιντι, εισαγγελέα της περιοχής που έγινε η δολοφονική επίθεση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ συναγωγή δράστης Πίτσμπεργκ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ