Ζωή χαρισάμενη: Η σύζυγος του βαρώνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο προκαλεί με τη χλιδάτη ζωή της [εικόνες] - iefimerida.gr

Ζωή χαρισάμενη: Η σύζυγος του βαρώνου των ναρκωτικών Ελ Τσάπο προκαλεί με τη χλιδάτη ζωή της [εικόνες]

Η σύζυγος του βαρώνου ναρκωτικών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μπορεί να ξεκίνησε από την κατώτερη βαθμίδα του καρτέλ της Γκουανταλαχάρα, ωστόσο ο Χοακίν (γνωστός ως Ελ Τσάπο) Γκούσμαν δημιούργησε την δική του περιβόητη αυτοκρατορία.

Έγινε ο πιο ισχυρός άρχοντας ναρκωτικών μετά τον Πάμπλο Εσκομπάρ, το αφεντικό του επικίνδυνου καρτέλ Σιναλόα. Ο Ελ Τσάπο, που σημαίνει «κοντός» στα ισπανικά, κατηγορείται για την δολοφονία χιλιάδων ανθρώπων και την δημιουργία μιας περιουσίας δισεκατομμυρίων δολαρίων από την εξαγωγή κοκαΐνης, μεταξύ άλλων ναρκωτικών.


Αλλά όπως μας έχουν διδάξει δεκάδες ταινίες γκάγκστερ, για κάθε άνοδο, υπάρχει και μια πτώση. Σήμερα, ο 61χρονος είναι κλεισμένος σε φυλακή της Νέας Υόρκης, αναμένοντας την δίκη του με τις κατηγορίες για ξέπλυμα χρήματος και διακίνηση ναρκωτικών. Λόγω του περιβόητου εγκληματικού του παρελθόντος, που περιλαμβάνει δύο επιτυχημένες αποδράσεις από φυλακές, κρατείται σε απομόνωση. Αλλά την ώρα που ζει την χειρότερη ζωή του, η 29χρονη σύζυγός του, βασίλισσα σε διαγωνισμό ομορφιάς, ζει την καλύτερη ζωή της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 28 Φεβ, 2018 στις 5:33 μμ PST


Η Έμμα Κορονέλ παντρεύτηκε τον Ελ Τσάπο το 2007 όταν ήταν 18 χρονών. Παρόλο που ο σύζυγός της συνελήφθη, τα περιουσιακά του στοιχεία δεν έχουν ακόμη κατασχεθεί. «Δεν υπάρχει καμία πολιτική βούληση στο Μεξικό για την κατάληψη των περιουσιακών στοιχείων του Ελ Τσάπο ή οποιουδήποτε άλλου διακινητή ναρκωτικών στη χώρα» εξηγεί μια ομοσπονδιακή πηγή στην New York Post. Σύμφωνα με πληροφορίες, η οικογένεια του βαρόνου των ναρκωτικών έχει πρόσβαση σε «εκατοντάδες εκατομμύρια» δολάρια σε μετρητά και ακίνητα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 22 Οκτ, 2018 στις 4:55 μμ PDT


Έτσι, η Έμμα απολαμβάνει μια πλουσιοπάροχη ζωή και φροντίζει να το επιδεικνύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Στο Instagram, μοιράστηκε μια φωτογραφία των ηλικίας 7 ετών, δίδυμων κοριτσιών της με επώνυμες τσάντες. Επιπλέον, δημοσίευσε μια φωτογραφία από το πολυτελές πάρτι με θέμα την Barbie με μια τριώροφη τούρτα και ένα τεράστιο ροζ Barbie Dreamhouse. Αρκετά χαριτωμένο, μέχρι να σκεφτεί κανείς ότι πληρώθηκε με «χρήματα ποτισμένα στο αίμα».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 20 Οκτ, 2018 στις 4:43 μμ PDT


«Η όλη ιστορία της είναι πολύ σουρεαλιστική» αναφέρει ένας πράκτορας επιβολής νόμου στην Post. «Τριγυρνάει και επιδεικνύει τον πλούτο και τον πολυτελή τρόπο ζωής της».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 17 Σεπ, 2018 στις 8:00 πμ PDT

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 17 Σεπ, 2018 στις 7:35 μμ PDT


Μπορεί, βέβαια, η Έμα να το κάνει για να την πει έμμεσα στις Αρχές. Η πρώην βασίλισσα ομορφιάς δεν επιτρέπεται να επισκεφθεί τον σύζυγό της στη φυλακή, επειδή οι Αρχές υποψιάζονται ότι θα τον βοηθήσει να αποδράσει (Όταν ο ΕΛ Τσάπο απέδρασε από την φυλακή το 2015, τον περίμενε από την άλλη πλευρά). «Είναι υπερβολικά επικίνδυνη» δήλωσε η πηγή της ομοσπονδιακής επιβολής του νόμου. «Δεδομένου ότι έχει δραπετεύσει τόσες φορές, κανείς δεν θέλει να διακινδυνεύσει να της δώσει οδηγίες για μια νέα απόπειρα απόδρασης».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 19 Ιούλ, 2018 στις 4:45 μμ PDT


Η Έμμα και ο σύζυγός της μπορούν να επικοινωνούν μόνο μέσω αυστηρά ελεγμένων επιστολών. Ο Ελ Τσάπο δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο στη φυλακή, οπότε δεν θα τον δείτε να δημοσιεύει σχόλια κάτω από τις φωτογραφίες της στο Instagram.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Emma Coronel Aispuro (@emmacoronela) στις 26 Ιούν, 2018 στις 8:39 μμ PDT


Η ίδια πάντως, παραδέχεται πως τις φωτογραφίες αυτές δεν τις ανεβάζει η ίδια στο Instagram. Όπως είπε: «Θέλω να διευκρινίσω ότι δεν έχω ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης και ότι δεν είμαι αυτή που δημοσιεύει φωτογραφίες» έγραψε σε επιστολή της στον μεξικανικό Τύπο. «Ποτέ δεν ήθελα να είμαι σε μια κατάσταση που να εκθέτω τον εαυτό μου. Δεν ενδιαφέρομαι να εκθέσω τη ζωή μου μπροστά σε εκατομμύρια ανθρώπους που δεν γνωρίζω. Ζητώ αυτό που πάντα έδειχνα σε όλους κι αυτό είναι σεβασμός».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ