Hams & Clams: Στρείδια και jamon με θέα τη θάλασσα

Το πρώτο εγχείρημα των τεσσάρων φίλων από τον Πειραιά, του Μενέλαου- που έχει και την ευθύνη της κουζίνας ως σεφ- του Σταύρου, του Δημήτρη και του Παντελή ήταν μία wine pub στη Φρεαττύδα, το «Corks & Forks».

Η αισθητική του, η κουζίνα του, οι επιλογές σε κρασιά και cocktails έγιναν πολύ γρήγορα σημείο αναφοράς για όσους αναζητούν ποιότητα, στις γαστρονομικές τους αναζητήσεις και επιλογές.

Έτσι η παρέα αποφάσισε να κάνει το επόμενο βήμα και δημιούργησε το «Hams and Clams» και πάλι στον Πειραιά, που, όμως, πλέον έχει μετακομίσει στην Μαρίνα Ζέας.

Με αναφορές από οικογενειακά μαγαζιά της Ανδαλουσίας και τα γραφικά deli της Νότιας Ιταλίας- γι'αυτό, άλλωστε, επέλεξαν και τον Πειραιά- το «Hams and Clams» συνδυάζει δυο διαφορετικές γαστρονομικές τάσεις- την αγάπη για τα θαλασσινά και συγκεκριμένα τα στρείδια και την απόλαυση ενός γευστικού jamon- οπότε θα λέγαμε ότι είναι ένα πάντρεμα oyster bar και tapas restaurant.

Διαβάστε περισσότερα για το «Hams and Clams» και τα πιάτα του στο bovary.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ HAMS & CLAMS Πειραιάς εστιατόριο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ