Mirror: 5 άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ -Και η κόρη του [εικόνα & βίντεο] - iefimerida.gr

Mirror: 5 άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ -Και η κόρη του [εικόνα & βίντεο]

Mαρτυρία για τη συντριβή του ελικοπτέρου: «Αστυνομικός προσπάθησε να σπάσει το παράθυρο»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σε οικογενειακή τραγωδία εξελίσσεται η πτώση του ελικοπτέρου του ιδιοκτήτη της Λέστερ και της King Power, Βιτσάι Σριβανταναπραμπά.

Σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση που δίνει η «Mirror», μαζί με τον Ταϊλανδό βρισκόταν και η κόρη του.

Συγκεκριμένα, το αγγλικό ΜΜΕ που επικαλείται πηγές μέσα από το κλαμπ, σημειώνει ότι στο ελικόπτερο είχαν επιβιβαστεί πέντε άνθρωποι: Ο επιχειρηματίας, η κόρη του, οι δύο πιλότοι κι ένα ακόμη άτομο που η ταυτότητά του δεν έχει γίνει γνωστή.

Mirror: 5 άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ -Και η κόρη του [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 0

Αξίζει να σημειωθεί πως οι παράγοντες της Λέστερ πήγαν για να συνεδριάσουν το πρωί της Κυριακής στο «King Power Stadium» κι ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα ούτε για τον Vichai Srivaddhanaprabha, ούτε για τους συνεπιβάτες του.

Mirror: 5 άνθρωποι επέβαιναν στο ελικόπτερο του ιδιοκτήτη της Λέστερ -Και η κόρη του [εικόνα & βίντεο] | iefimerida.gr 1

Ο κεντρικός τίτλος της Mirror

Και το Sky News μετέδωσε στο δελτίο του ότι πέντε άνθρωποι ήταν αυτοί που έφυγαν από το γήπεδο της Λέστερ με το μοιραίο Augusta Westland AW-169, μετά τον αγώνα με την Γουέστ Χαμ, και μεταξύ αυτών ήταν ο Srivaddhanaprabha και θυγατέρα του.

BREAKING: Leicester City owner Vichai Srivaddhanaprabha was on board the the helicopter which crashed outside the stadium.

The owner's daughter, two pilots and an unidentified fifth person were also on board.

For more on the story: https://t.co/1yjDmmRTBC pic.twitter.com/z3eHCR8H7y

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Λέστερ ελικόπτερο κόρη οικογένεια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ