Η Γερμανού μιλάει για το photoshop των φωτό της Χρηστίδου και παίρνει θέση στον πόλεμο για τα κιλά - iefimerida.gr

Η Γερμανού μιλάει για το photoshop των φωτό της Χρηστίδου και παίρνει θέση στον πόλεμο για τα κιλά

Η μάχη των κιλών
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Εάν έλεγε «Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι», ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε, ανέφερε η Ναταλία Γερμανού, αναφορικά με τις αντιπαραθέσεις που έχουν προκύψει τελευταία για τα κιλά της Σίσσυς Χριστίδου.

Για το θέμα των κιλών της Σίσσυς Χριστίδου τοποθετήθηκε μέσα από την εκπομπή της και η Ναταλία Γερμανού, λέγοντας χαρακτηριστικά,

«Ο μόνος λόγος που πιστεύω ότι ασχολήθηκαν ή την “χτύπησαν”, ή την σχολίασαν με ειρωνεία, όσοι το έκαναν και δεν αναφέρομαι στον Δημήτρη τον Παπανώτα, ο οποίος δεν είπε κάτι στα σοβαρά και δεν σχολίασε κάτι για τα κιλά της Σίσσυς.

Θα αναφερθώ σε άλλους που κατά καιρούς την έχουν σχολιάσει, γιατί εξαιτίας της ενασχόλησής της με τον χώρο της μόδας, γιατί έχει τα δικά της ρούχα, πολλές φορές η Σίσσυ μπαίνει στον πειρασμό, όπως όλες μας, να πειράζει τις φωτογραφίες στο Instagram», είπε αρχικά η Ναταλία Γερμανού και πρόσθεσε:
«Αυτό δεν είναι κακό. Αν όμως έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε».

Αν έλεγε… “Εγώ είμαι μια κουκλάρα με καμπύλες, αυτό είναι το σώμα μου, είτε σας αρέσει, είτε όχι”, ίσως κανείς τότε δεν θα το συζητούσε
Η Γερμανού μιλάει για το photoshop της Χριστίδου και παίρνει θέση στον πόλεμο για τα κιλά, Φωτογραφία: instagram.com/natalia_germanou
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ