Φρέσκια τσικουδιά, γραβιέρα και καβρουμαδάκια, κέρασαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη στα καφενεία των Βρυσών, νωρίτερα σήμερα, λίγο πριν ξεκινήσει η παρέλαση για την επέτειο του «Οχι».
Οπως αναφέρει το zarpanews.gr ο πρόεδρος της ΝΔ καλοδέχτηκε τα κεράσματα και σε πολύ χαλαρή διάθεση συνομίλησε με τους ντόπιους στα καφενεία.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αντάλλαξε ευχές με μεγάλους και παιδιά και απήλαυσε την λιακάδα συνοδευόμενος από φίλους και τοπικούς φορείς.




![Τσικουδιές και κρητική γραβιέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν την παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 4](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/mitsotakis_vrysses_tsikoudies6.jpg?itok=nQIyHqz3)
![Τσικουδιές και κρητική γραβιέρα για τον Κυριάκο Μητσοτάκη πριν την παρέλαση [εικόνες] | iefimerida.gr 5](/sites/default/files/styles/in_article/public/archive-files/mitsotakis_vrysses_tsikoudies11.jpg?itok=9EJxnmsh)
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο