Η Μέγκαν ανέβασε την πρώτη της επίσημη φωτογραφία στο Twitter – Δείχνει πόσο περήφανη είναι [εικόνα] - iefimerida.gr

Η Μέγκαν ανέβασε την πρώτη της επίσημη φωτογραφία στο Twitter – Δείχνει πόσο περήφανη είναι [εικόνα]

Η δούκισσα του Σάσεξ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Τα βήματα της Κέιτ Μίντλετον φαίνεται πως ακολουθεί η Μέγκαν Μαρκλ, ως η επόμενη βασιλική φωτογράφος.

Η 37χρονη δούκισσα του Σάσεξ, τράβηξε μια γλυκιά φωτογραφία του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι, την ώρα που κάνουν πρόβα τις ομιλίες τους για την τελετή λήξης του Invictus Games, σήμερα Σάββατο. Στο εντυπωσιακό ασπρόμαυρο στιγμιότυπο, ο 34χρονος Χάρι, φαίνεται να διασχίζει την σκηνή φορώντας ένα σκουρόχρωμο πουκάμισο και κρατώντας ένα μικρόφωνο στο χέρι του.

Getting ready for tonight’s @InvictusSydney closing ceremony, where we will celebrate the #InvictusGames competitors, and their friends and families. The Duke and Duchess of Sussex will both speak at the ceremony this evening. #IG2018

The Duchess of Sussex pic.twitter.com/XAck2r3wf4

Στο τουίτ που δημοσιεύτηκε στον επίσημο λογαριασμό του παλατιού του Κένσινγκτον, αναφέρεται: «Προετοιμασίες για την τελετή λήξης των Invictus Games όπου θα γιορτάσουμε με τους αθλητές και τους φίλους και τις οικογένειές τους. Ο Δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ θα μιλήσουν στην σημερινή τελετή» ενώ υπάρχει το emoji της φωτογραφικής μηχανής με το όνομα της δούκισσας του Σάσεξ δίπλα.

Τον συγκεκριμένο λογαριασμό στο Twitter τον μοιράζονται ο πρίγκιπας Γουίλιαμ, η Κέιτ, ο Χάρι και η Μέγκαν. Είναι η πρώτη φωτογραφία που δημοσιεύει η Μέγκαν από τότε που διέγραψε τους προσωπικούς της λογαριασμούς στο Twitter και το Instagram, λίγο πριν τον αρραβώνα της με τον πρίγκιπα Χάρι. Τα μέλη της βασιλικής οικογένειας, με εξαίρεση την πριγκίπισσα Ευγενία, δεν έχουν μεμονωμένους λογαριασμούς στα social media.

Almost time for @InvictusSydney...

The Duke of Sussex makes his final speech preparations ahead of tonight’s Opening Ceremony. #IG2018 #RoyalVisitAustralia pic.twitter.com/7LtCAEfrVW

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ