Αυγενάκης: Η κυβέρνηση είναι «πολιτική συμμορία που πλέον καταρρέει σε κοινή θέα» - iefimerida.gr

Αυγενάκης: Η κυβέρνηση είναι «πολιτική συμμορία που πλέον καταρρέει σε κοινή θέα»

Ο Λευτέρης Αυγενάκης / Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για «πολιτική συμμορία που πλέον καταρρέει σε κοινή θέα» λέει για την κυβέρνηση ο γραμματέας της ΝΔ και βουλευτής Ηρακλείου Λευτέρης Αυγενάκης.

Κατηγορεί ειδικότερα, μιλώντας στη Real News, το Μέγαρο Μαξίμου ότι «έχει ήδη οργανώσει σχέδιο αποστασίας».

Στην ερώτηση για το τι θα πράξει η αξιωματική αντιπολίτευση για τα μέτρα με κοινωνικό πρόσημο που θα φέρει προς ψήφιση η κυβέρνηση, ο Λ. Αυγενάκης συστήνει υπομονή μέχρι την κατάθεσή τους στη Βουλή και προσθέτει: «Παρόλ' αυτά εάν κινούνται προς τη σωστή κατεύθυνση, δεν βλέπω το λόγο να μη στηρίξουμε ορθές επιλογές (...) Τα επιδόματα, υπό προϋποθέσεις, είναι απαραίτητα, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι να προσφέρουμε ευκαιρίες στους πολίτες».

Στο κυβερνητικό σχέδιο της αιγιαλίτιδας ζώνης, ο γραμματέας της ΝΔ στέλνει ένα διπλό μήνυμα: προς την Άγκυρα, να σεβαστεί το Διεθνές Δίκαιο, και προς την ελληνική κυβέρνηση, «να συνειδητοποιήσει επιτέλους ότι η εξωτερική πολιτική είναι μια πολύ σοβαρή υπόθεση για να ασκείται με επικοινωνιακά πυροτεχνήματα».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ