Το κοινό πάθος του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ με την Νταϊάνα [εικόνες] - iefimerida.gr

Το κοινό πάθος του πρίγκιπα Τζορτζ και της πριγκίπισσας Σάρλοτ με την Νταϊάνα [εικόνες]

Ο πρίγκιπας Τζορτζ και η πριγκίπισσα Σάρλοτ λατρεύουν τον χορό. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το κοινό στοιχείο του 5χρονου γιου του, πρίγκιπα Τζορτζ με την γιαγιά του, την πριγκίπισσα Νταϊάνα αποκάλυψε ο πρίγκιπας Γουίλιαμ.

Την ώρα που συζητούσε με έναν break dancer της σειράς του BBC, Teen Heroes, ο δούκας του Κέμπριτζ αποκάλυψε πως ο Τζορτζ λατρεύει τον χορό και ίσως έχει κληρονομήσει το πάθος από την γιαγιά του.

«Ο Τζορτζ χορεύει κιόλας, λατρεύει τον χορό. Η μητέρα μου συνήθιζε να χορεύει, λάτρευε τον χορό. Αν είναι κάτι που αγαπάς, κάνεις αυτό που αγαπάς και είναι πολύ σημαντικό, μην αφήσεις κανέναν να σου πει κάτι άλλο. Μείνε σε αυτό που αγαπάς» είπε ο Γουίλιαμ στον έφηβο, που παλεύει στην μάχη για την καταπολέμηση του εκφοβισμού μέσα από το πάθος του για το break dance.

Αλλά και η αδερφή του πρίγκιπα Τζορτζ, η 3χρονη πριγκίπισσα Σάρλοτ μοιράζεται το ίδιο χόμπι. «Η κόρη μου Σάρλοτ, αγαπάει τον χορό» αποκάλυψε νωρίτερα φέτος ο Γουίλιαμ, σύμφωνα με το People. Η Κέιτ Μίντλετον είπε, επίσης πως η κόρη της κάνει μαθήματα χορού και πως «το λατρεύει».

Η πριγκίπισσα Νταϊάνα είχε κάνει μαθήματα μπαλέτου όταν ήταν έφηβη, και ήθελε να γίνει μπαλαρίνα, αλλά ήταν πολύ ψηλή για το κάνει επαγγελματικά. Η Αν Άλλαν, η καθηγήτρια μπαλέτου της πριγκίπισσας Νταϊάνας, μίλησε το 2017 στην Sun για τότε που έκανε μαθήματα στην πριγκίπισσα.

«Είχε τον χορό στην ψυχή της. Συνειδητοποίησα τη χαρά που της έδινε. Αγαπούσε την ελευθερία να μπορεί να κινείται και να χορεύει. Την βοηθούσε να ανακουφίσει την συναισθηματική της ζωή» δήλωσε τότε.

Σε έναν από τους πιο διάσημους χορούς της, η Νταϊάνα και ο Τζον Τραβόλτα χόρεψαν στο Γκαλά του Λευκού Οίκου επί προεδρίας Ρίγκαν το 1985. Το δίδυμο χόρεψε το soundtrack του Saturday Night Fever. Έγινε τόσο διάσημος ο χορός τους, που το φόρεμα που φορούσε η Νταϊάνα εκείνο το βράδυ πήρε το όνομα «Φόρεμα Τραβόλτα».

Φωτογραφίες: AP

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ