Ιωάννινα: Συνέλαβαν 30χρονο -Εκρυβε την ηρωίνη σε άλσος - iefimerida.gr

Ιωάννινα: Συνέλαβαν 30χρονο -Εκρυβε την ηρωίνη σε άλσος

Ιωάννινα: Συνέλαβαν 30χρονο -Εκρυβε την ηρωίνη σε άλσος
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αλσύλλιο στα Ιωάννινα είχε γίνει... αποθήκη ναρκωτικών από έναν 30χρονο αλλοδαπό, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω την στιγμή που πωλούσε κοκαΐνη σε έναν 57χρονο Έλληνα.

Ναρκωτικά και μια... βαλλίστρα κατασχέθηκαν και στο σπίτι του αγοραστή.

Οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών είχαν στοχοποιήσει το νεαρό αλλοδαπό και παρακολουθούσαν από απόσταση τις κινήσεις του. Όταν τον είδαν να πωλεί μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 0,4 γραμμαρίου στον 57χρονο, τους συνέλαβαν και τους δυο και κατέσχεσαν 550 ευρώ που είχε πάνω του ο αλλοδαπός. Στο ίδιο σημείο βρήκαν την κρυψώνα του, όπου φύλαγε ηρωίνη βάρους 94,4 γραμμαρίων και μία ζυγαριά ακριβείας.

Ακολούθησε έρευνα στα σπίτια τους και σε αυτό του 57χρονου βρέθηκαν 27 ναρκωτικά χάπια 44 αποσπάσματα χαπιών και μία βαλλίστρα με δυνατότητα ταυτόχρονης εκτόξευσης έξι βελών, ενώ κατασχέθηκαν και 730 ευρώ. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, που τους απήγγειλε κατηγορίες για κατοχή, αποθήκευση, διακίνηση και αγορά ναρκωτικών και παράβαση του νόμου περί όπλων κατά περίπτωση.

Ιωάννινα: Συνέλαβαν 30χρονο -Εκρυβε την ηρωίνη σε άλσος | iefimerida.gr 0
Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ναρκωτικά Ιωάννινα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ