Τραμπ: Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομο-δεμάτων» εναντίον μου - iefimerida.gr

Τραμπ: Τα ΜΜΕ χρησιμοποιούν την υπόθεση των «τρομο-δεμάτων» εναντίον μου

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Nέα επίθεση στα ΜΜΕ με αφορμή την υπόθεση των τρομο-δεμάτων εξαπέλυσε ο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ρεπουμπλικανός πρόεδρος κατηγόρησε τα μέσα ενημέρωσης ότι χρησιμοποιούν τις ενέργειες του άνδρα, που είναι ύποπτος ότι έστειλε τουλάχιστον 14 βόμβες σε εξέχοντες επικριτές του προέδρου, για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους σε βάρος του.

«Είδαμε μια προσπάθεια από τα μέσα ενημέρωσης τις τελευταίες ώρες να χρησιμοποιήσουν τις απαίσιες ενέργειες ενός ατόμου για να κερδίσουν πολιτικούς πόντους εναντίον μου και εναντίον του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος», δήλωσε ο Τραμπ μιλώντας χθες, Παρασκευή, το βράδυ σε πολιτική συγκέντρωση στο Σάρλοτ της Βόρειας Καρολίνας. Το πλήθος φώναζε: «Το CNN είναι χάλια».

Ο Τραμπ χαρακτήρισε πάντως «τρομοκρατικές πράξεις» την αποστολή των παγιδευμένων πακέτων και ζήτησε οι πράξεις αυτές «να τιμωρηθούν στο μέτρο που επιτρέπει ο νόμος».

Ο αμερικανός πρόεδρος δήλωσε επίσης κατά την προεκλογική συγκέντρωση πως «η πολιτική βία ποτέ δεν πρέπει να επιτραπεί στην Αμερική» και υποσχέθηκε να κάνει «ό,τι μπορεί για να την σταματήσει».

Πηγή: ΑΜΠΕ

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ ΠΑΚΕΤΑ-ΒΟΜΒΕΣ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ