Γιατρός είπε σε ασθενή ότι μόνο αν κάνει σεξ μαζί του θα σώσει το γάμο της - iefimerida.gr

Γιατρός είπε σε ασθενή ότι μόνο αν κάνει σεξ μαζί του θα σώσει το γάμο της

Μπέλφαστ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Στα χέρια της δικαιοσύνης βρίσκεται ένας 68χρονος παθολόγος, ο οποίος κατάφερε να πείσει παντρεμένη ασθενή του και μητέρα δύο παιδιών, ότι μόνο αν κάνει σεξ μαζί του θα μπορέσει να σώσει το γάμο της.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph, ο Κένθ Τόμσον, ο οποίος ζει και εργάζεται στο Μπέλφαστ, δέχτηκε επίσκεψη από ασθενή, η οποία είχε έντονους πόνους στο στομάχι και προβλήματα ύπνου. Η αρχική του διάγνωση ήταν ότι τα συμπτώματά της ήταν δείγμα έντονου στρες, και την παρότρυνε να του μιλήσει για τα προσωπικά της προβλήματα.

Όταν εκείνη του είπε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα σεξουαλικής φύσης με το σύζυγό της, εκείνος την έπεισε ότι αν έκανε σεξ μαζί του θα της έδειχνε το σωστό τρόπο που πρέπει να κάνει έρωτα με τον άντρα της, κι έτσι θα λυνόταν το πρόβλημά τους.

Λίγο αργά μάλλον η γυναίκα αντιλήφθηκε ότι ο γιατρός την εξαπάτησε, και τον κατήγγειλε στην αστυνομία, με αποτέλεσμα ο 68χρονος να συλληφθεί. Μάλιστα, μετά τη δημοσιοποίηση της υπόθεσης, άλλες δύο γυναίκες κατήγγειλαν ότι είχαν υποστεί τα ίδια από τον Τόμσον. Ο ίδιος πάντως, αρνείται τις κατηγορίες.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ