Σίδνεϊ: Γκέι ζευγάρι πιγκουίνων καλωσόρισε το πρώτο του μωρό [εικόνες] - iefimerida.gr

Σίδνεϊ: Γκέι ζευγάρι πιγκουίνων καλωσόρισε το πρώτο του μωρό [εικόνες]

Μωρό πιγκουίνος (Φωτογραφία: Twitter)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το πρώτο τους νεοσσό καλωσόρισαν δύο γκέι πιγκουίνοι στο θαλάσσιο πάρκο του Σίδνεϊ.

Το ζευγάρι πιγκουίνων, Σφεν και Μάτζικ, δέχθηκε το αυγό άλλου ζευγαριού, το οποίο δεν μπορούσε να θρέψει δύο μωρά. Οι δύο πιγκουίνοι καλωσόρισαν το νέο μέλος της οικογένειάς τους, δείχνοντας ότι είναι έτοιμοι να γίνουν γονείς.

Το ζευγάρι «επώασε» ένα ομοίωμα αυγού που τους έδωσε το προσωπικού του Sea Life του Σίδνεϊ, την ώρα που το κανονικό αυγό εκκολαπτόταν σε άλλο ζευγάρι. Οταν η διαδικασία ολοκληρώθηκε, το γκέι ζευγάρι παρέλαβε το μωρό του.

Το μωρό των πιγκουίνων

«Οι πρώτες 20 ημέρες του μωρού είναι πολύ σημαντικές, καθώς πρέπει να είναι χαρούμενο, υγιές και ικανό να δέχεται την τροφή από τους γονείς του», αναφέρει ο υπεύθυνος του πάρκου, Τις Χάναν.

Το γεγονός ενθουσίασε τους χρήστες του Twitter, οι οποίοι ενθουσιάστηκαν και σχολίασαν ότι πρόκειται για μια πολύ όμορφη ιστορία.

«Δεν περιμέναμε ο κόσμος να αγαπήσει το μωρό, όπως έκανε και με τους Σφεν και Μάτζικ», πρόσθεσε ο Χάναν.

Το μωράκι θα μείνει με τους νέους του γονείς για τις πρώτες 5-6 εβδομάδες της ζωής του, όπου και θα τον ταΐζουν μέχρι και 10 φορές την ημέρα. Οταν μεγαλώσει θα αρχίσει μαθήματα κολύμβησης.

Οι γονείς, Σφεν & Μάτζικ

Με πληροφορίες indy100

Φωτογραφίες: Twitter

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ γκέι πιγκουίνοι μωρό Σίδνεϊ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ