Σημαντικά θα μειωθεί η τιμή του αρνιού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα - iefimerida.gr

Σημαντικά θα μειωθεί η τιμή του αρνιού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα

Σημαντικά θα μειωθεί η τιμή του αρνιού μέσα στη Μεγάλη Εβδομάδα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν θα ξεπεράσει τα επτά ευρώ το κιλό η τιμή του αρνιού τη Μεγάλη Εβδομάδα, ποσό που αντιστοιχεί σε μείωση της μέσες τιμής στα σουπερμάρκετ κατά 15%, σε σχέση, πάντα, με το προηγούμενο έτος.

Σύμφωνα με τα στοιχεία του Ινστιτούτου Έρευνας Λιανεμπορίου Καταναλωτικών Αγαθών (ΙΕΛΚΑ), η μείωση στην τιμή του αρνιού την Μεγάλη Εβδομάδα (9-14 Απριλίου 2012) συγκριτικά με την αντίστοιχη Μεγάλη Εβδομάδα του 2011 φαίνεται πως θα είναι σημαντικά μεγαλύτερη από την υπόλοιπη αγορά.

Συγκεκριμένα, η μέση τιμή για το ελληνικό νωπό αρνί δεν αναμένεται να ξεπεράσει τα 7 ευρώ το κιλό (Μ.Ο. 6,72 ευρώ το κιλό) τη Μεγάλη Εβδομάδα.

Λίγο μικρότερη και επίσης σημαντική αναμένεται είναι και η μείωση τιμής για το ελληνικό νωπό κατσίκι, με τη μέση τιμή να διαμορφώνεται σε 8,23 ευρώ το κιλό, μειωμένη κατά 10% σε σχέση με πέρυσι.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ