Ιζαμπέλ Μαράντ: Η διάσημη σχεδιάστρια αποκαλύπτει τους 6 κανόνες που ακολουθούν οι πιο stylish Γαλλίδες - iefimerida.gr

Ιζαμπέλ Μαράντ: Η διάσημη σχεδιάστρια αποκαλύπτει τους 6 κανόνες που ακολουθούν οι πιο stylish Γαλλίδες

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μόδας Isabel Marant
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

H Γαλλίδα Isabel Marant είναι μια εμβληματική σχεδιάστρια μόδας που δεν σταματά να υμνεί τη γαλλική φινέτσα.

Εκτός όμως από αυτό, το επιχειρηματικό και ανήσυχο πνεύμα της προχώρησε και στο beauty κομμάτι καθώς συνεργάστηκε με την L'oreal Paris ετοιμάζοντας μια νέα συλλογή μακιγιάζ.

«Τα προϊόντα της συλλογής είναι ακριβώς αυτά που θέλω να έχω στο νεσεσέρ μου», είπε η σχεδιάστρια σε συνέντευξή της στη Vogue. «Ήταν ένα όνειρο μου να ασχοληθώ και με το μακιγιάζ και τις καινοτομίες του, προσφέροντας αυτή τη νέα σειρά που φοριέται από το πρωί έως το βράδυ» ανέφερε η σχεδιάστρια για τη μεγάλη συνεργασία της.

Για την Isabel Marant, το παριζιάνικο look δεν έχει να κάνει με την τελειότητα που βλέπουμε στα social media. Αφορά κυρίως τη φυσική κομψότητα.

Η Γαλλίδα σχεδιάστρια μοιράζεται τους 6 βασικούς beauty κανόνες που υιοθετούν οι Γαλλίδες. Αυτοί οι 6 κανόνες θα μάς χαρίσουν αυτή την ανεπιτήδευτη παριζιάνικη κομψότητα που λατρεύουμε στις συλλογές της Marant....

Δείτε τους 6 κανόνες που ακολουθούν οι Γαλλίδες, στο Bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ιζαμπελ μαραντ σχεδιάστρια
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ