Συνεχίζεται το μπαράζ εκρηκτικών δεμάτων στις ΗΠΑ -Εντοπίστηκαν δύο ακόμα [βίντεο] - iefimerida.gr

Συνεχίζεται το μπαράζ εκρηκτικών δεμάτων στις ΗΠΑ -Εντοπίστηκαν δύο ακόμα [βίντεο]

(Φωτογραφία: AP Photo/Craig Ruttle)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δώδεκα είναι πλέον τα ύποπτα πακέτα που έχουν οι εντοπίσει οι αμερικανικές αρχές.

Νέο ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στη Νέα Υόρκη και είχε ως παραλήπτη τον πρώην Διευθυντή της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών των ΗΠΑ Τζέιμς Κλάπερ, σύμφωνα με το MSNBC.

Την ίδια ώρα ύποπτο πακέτο εντοπίστηκε στην Φλόριντα, το οποίο είχε ως αποδέκτη τον Γερουσιαστή των Δημοκρατικών Κόρι Μπούκερ, ανέφεραν σήμερα το CNN και το MSNBC.

Το Reuters δεν στάθηκε δυνατό να διασταυρώσει άμεσα τις αναφορές αυτές, ενώ το FBI επιβεβαίωσε ότι ένα ύποπτο πακέτο με αποδέκτη τον Γερουσιαστή Μπούκερ, εντοπίστηκε επιτυχώς στην Φλόριντα.

Την Τετάρτη, σήμανε συναγερμος στις ΗΠΑ έπειτα από μπαράζ «τρομοδεμάτων» που εστάλησαν σε πολιτικούς και ΜΜΕ, ανάμεσά τους ο Μπαράκ Ομπάμα, η Χίλαρι Κλίντον και τα γραφεία του CNN.

Οι εκρηκτικοί μηχανισμοί εντοπίστηκαν στην αλληλογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ και της πρώην υπουργού Εξωτερικών, αλλά και στα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα να διαταχθεί η εκκένωσή τους.

Εικόνα από τη Νέα Υόρκη:

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΗΠΑ ύποπτο πακέτο Νέα Υόρκη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ