Το μυστικό της Μπριζίτ Μακρόν για όγκο στα μαλλιά - iefimerida.gr

Το μυστικό της Μπριζίτ Μακρόν για όγκο στα μαλλιά

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κρεπάρισμα, λακ, σκόνη για τον όγκο... Πολλά είναι τα κόλπα για να μπορέσουν οι γυναίκες να διατηρήσουν κάποιον όγκο στα μαλλιά.


Το ίδιο ισχύει και για την Μπριζίτ Μακρόν, η οποία προσέχει ιδιαίτερα την εμφάνισή της και δίνει μεγάλη προσοχή στο χτένισμά της. Η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας είναι κοκέτα και δίνει το παράδειγμα με τις εμφανίσεις της.


Πώς καταφέρνει και διατηρεί ένα χτένισμα σχεδόν πάντα άψογο; Σύμφωνα με το περιοδικό « Closer », η σύζυγος του Εμανουέλ Μακρόν είναι οπαδός των extensions. Το περιοδικό αναφέρει ότι η Πρώτη Κυρία έχει ανακαλύψει τον κομμωτή που της ταιριάζει. Αντί όμως για την παραδοσιακή μέθοδο της πρόσθεσης μαλλιών, η Μπριζίτ Μακρόν προτιμά τα extensions με κλιπ, όπως κάνουν και όλες οι σταρ του Χόλιγουντ.


Πρόκειται για μια μέθοδο εντελώς ανώδυνη, γράφει το περιοδικό, αλλά και διακριτική. Πλεονέκτημά της είναι ότι δεν βλάπτει το τριχωτό της κεφαλής και δίνει τον επιθυμητό όγκο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Μπριζίτ Μακρόν όγκος μαλλιά
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ