Europa League: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής ο Τοροσίδης - iefimerida.gr

Europa League: Στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής ο Τοροσίδης

Ο Τοροσίδης πετυχαίνει το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο Βασίλης Τοροσίδης, σκόρερ στη χθεσινή νίκη (0-2) του Ολυμπιακού στο Λουξεμβούργο επί της Ντουντελάνζ, βρίσκεται στην κορυφαία ενδεκάδα της 3ης αγωνιστικής στο Europa League.

Μάλιστα ο Ελληνας διεθνής, έγινε χθες ο 11ος παίκτης στην ιστορία του Ολυμπιακού με 40 ευρωπαϊκές συμμετοχές με τη φανέλα του, φτάνοντας στην 9η θέση τους Στέλιο Γιαννακόπουλο και Δημήτρη Ελευθερόπουλο.

Ο Τοροσίδης είναι μαζί με τον Λο Σέλσο (Μπέτις), οι δυο παίκτες από τους ομίλους Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ στην ευρωπαϊκή διοργάνωση, που είναι ανάμεσα στους κορυφαίους ένδεκα.

Η ενδεκάδα, όπως την παρουσιάζει η ιστοσελίδα της UEFA: Αντρές Φερνάντες (Βιγιαρεάλ), Μερκάδο (Σεβίλλη), Νγκαντεού-Νγκατζουί (Σπάρτα Πράγας), Γουάλας (Λατσιο), ΤΟΡΟΣΙΔΗΣ (ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ), Μπακαλαι (Αντερλεχτ), Λο Σέλσο (Μπέτις), Λόφτους -Τσικ (Τσέλσι), Κόστιτς (Αιντραχτ Φρανκφούρτης), Φρέι (Φενερμπαχτσέ), Νταμπούρ (Σάλτσμπουργκ).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League Ολυμπιακός Τοροσίδης
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ