5+1 έξυπνοι τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες -Πώς δεν θα τα χάσεις ποτέ ξανά - iefimerida.gr

5+1 έξυπνοι τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες -Πώς δεν θα τα χάσεις ποτέ ξανά

Προσωπικά αντικείμενα/ Φωτογραφία: Unsplash/ Arnel Hasanovic
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αν ψάχνεις συνεχώς τα κλειδιά σου μέσα σε μια τσάντα που μοιάζει με... αποθήκη, αν χάνεις διαρκώς το κινητό σου μη μπορώντας να το βρεις (γιατί είναι μονίμως στο αθόρυβο!), αν αναρωτιέσαι πού έχεις βάλει μικρά πραγματάκια (όπως καλλυντικά και αξεσουάρ) που χρειάζεσαι σε ανύποπτη στιγμή αλλά δεν τα έχεις ποτέ διαθέσιμα όταν τα χρειάζεσαι, αν (πάλι!) έχεις ξεχάσει το πορτοφόλι σου σε ένα σημείο που αδυνατείς να θυμηθείς, τότε αυτό το άρθρο είναι για σένα.

Δεν είναι δύσκολο να χάνεις διαρκώς τα πράγματά σου, όταν δεν έχεις καλή σχέση με την οργανωτικότητα και η βιασύνη χαρακτηρίζει σε μεγάλο βαθμό τους ρυθμούς της καθημερινότητάς σου.

Δεν λέμε ότι είναι κάτι εύκολο κι απλό να θυμάσαι πάντα μα πάντα, πού έχεις βάλει κάθε μικρό αντικείμενο που σου χρειάζεται ανά πάσα στιγμή, αλλά σαφώς δεν είναι και κάτι ακατόρθωτο.

Αν πολλές φορές νιώθεις την μνήμη σου να σε «προδίδει» και να κάνει πιο δύσκολη την ημέρα σου και την σχέση σου με τα προσωπικά σου αντικείμενα, ακολουθούν τρόποι που μπορεί να βελτιώσουν την κατάσταση.

5+1 έξυπνοι τρόποι για να βρίσκεις τα πράγματα που έχασες, στο bovary.gr

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ πράγματα ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΤΗΤΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ