«Μαχαίρια» και στον Alpha για τα σχόλια για τη Χρηστίδου -Ο Παπανώτας και η Μενεγάκη - iefimerida.gr

«Μαχαίρια» και στον Alpha για τα σχόλια για τη Χρηστίδου -Ο Παπανώτας και η Μενεγάκη

NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Κόντρα με άλλες εκπομπές, αλλά και ενδο-οικογενειακές τριβές στον Alpha προκάλεσαν τα όσα ειπώθηκαν από το πάνελ του Happy Day για την Σίσσυ Χρηστίδου.

Τα τελευταία... σκάγια πήραν και την Ελένη Μενεγάκη.

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε χθες στην εκπομπή της στο θέμα, λέγοντας ότι για το γεγονός αυτό καθεαυτό δεν θέλει να εκφράσει άποψη αλλά θέλει να πει δυο λόγια για τον σύζυγο της Σίσσυς Χρηστίδου Θοδωρή Μαραντίνη. Και ουσιαστικά τον αποθέωσε, λέγοντας «δεν μπορώ να μην χειροκροτήσω και να μην πω στη «Σίσσυ, ωραίος ο άντρας σου»! Έγραψε αυτό που ένιωθε κι εγώ σε αυτό θα μείνω, δεν θα μείνω στο ποιος είπε τι και ποιος έχει δίκιο ή άδικο. Αυτά είναι κουβέντες να τις κάνει ο καθένας με την οικογένειά του στο σπίτι του, όμως, τη θέση που κράτησε ο άντρας της για τη γυναίκα του δεν μπορώ να μην δώσω χώρο και χρόνο στην εκπομπή να το παρουσιάσω».

Ωστόσο, μέσα στο κείμενο, ο τραγουδιστής μιλούσε για «άντρες» και «δημοσιογράφους», αφήνοντας υπονοούμενα (διαβάστε την ανάρτηση του Θοδωρή Μαραντίνη).

Ο Δημήτρης Παπανώτας, λοιπόν πήρε στραβά την τοποθέτηση της Ελένης Μενεγάκη και σήμερε εξέφρασε τα παράπονά του αλλά και τις βολές του.

«…Είμαι λίγο στεναχωρημένος με όλα αυτά και ειδικά με κάποιους φίλους μου είμαι πολύ στεναχωρημένος. Η Ελένη Μενεγάκη κολλάει πουθενά; Αισθάνθηκε πάρα πολύ περήφανη με τη δημοσίευση που έκανε ο κ. Μαραντίνης, όπου μας χαρακτηρίζει «άντρες», «δημοσιογράφους» και «ανθρώπους». Ποιος; Η Ελένη που 25 χρόνια είμαστε φίλοι. Να είμαστε λίγο προσεκτικοί σε αυτή τη δουλειά θα ήθελα. Νομίζω ότι κατά λάθος αλλά θα έπρεπε να πει για ποιο πράγμα αισθάνθηκε υπερήφανη. Έχω παράπονο και η αρνητική ενέργεια με επηρεάζει. Οι απροσεξίες αυτού του μεγέθους εμένα με ενοχλούν…».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ελένη Μενεγάκη Δημήτρης Παπανώτας
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ