Συνελήφθη 62χρονη φυγόποινη -Δις ισόβια για υπεξαίρεση και πλαστογραφία - iefimerida.gr

Συνελήφθη 62χρονη φυγόποινη -Δις ισόβια για υπεξαίρεση και πλαστογραφία

περιπολικό/Φωτογραφία: SOOC
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Φυγόποινη σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε από το 2016, καταδικαστική απόφαση για κάθειρξη δις ισόβια, συνελήφθη από αστυνομικούς του Τμήματος Αναζητήσεων Προσώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Πρόκειται για μία 62χρονη ημεδαπή η οποία είχε καταδικαστεί από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης για τα αδικήματα της υπεξαίρεσης κατ' εξακολούθηση σε βάρος χρηματοπιστωτικού ιδρύματος που υπερέβαινε το ποσό των 50.000.000 δραχμών και της πλαστογραφίας με χρήση κατ' εξακολούθηση με σκοπό προσπορισμό περιουσιακού οφέλους και βλάβη τρίτου που υπερέβαινε το ποσό των 25.000.000 δραχμών.

Οι πράξεις αυτές τελέστηκαν κατά το χρονικό διάστημα των ετών 1992 έως 1996, κατά το οποίο η συλληφθείσα κατείχε διευθυντική θέση σε υποκατάστημα του ιδρύματος.

Η συλληφθείσα, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος της, θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ