H Σαντορίνη έγινε εμπορικό πάρκο στην Ταϋλάνδη! - iefimerida.gr

H Σαντορίνη έγινε εμπορικό πάρκο στην Ταϋλάνδη!

Santorini Park
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Σαντορίνη δεν είναι απλά ένα ελληνικό νησί αλλά και εμπορικό κέντρο στην Ταϋλάνδη κάνοντας την καλύτερη διαφήμιση στην Ελλάδα και μάλιστα...δωρεάν!

Το «Santorini Park», καταλαμβάνει έκταση 60 στρεμμάτων και κόστισε περισσότερα από 12,2 εκατομμύρια ευρώ. το νεότευκτο εμπορικό κέντρο στην τουριστική πόλη Τσα Αμ στην Ταϋλάνδη.

Είναι γεμάτο μικρά άσπρα σπιτάκια με γαλάζια παράθυρα, έχει αγάλματα pop art, τεχνητούς καταρράκτες και λειτουργεί σαν εμπορικό κέντρο με διάσημες φίρμες και άλλους χώρους αναψυχής.

«Στόχος μας είναι το Πάρκο να γίνει ένα μοντέλο λιανικής πώλησης στις δύο γειτονικές τουριστικές περιοχές Χούα Χιν και Τσα Αμ. Με το σύνθημα "ψώνια και εμπειρία διασκέδασης όπως καμία άλλη" ελπίζω να εξελιχθεί σε ένα νέο τουριστικό αξιοθέατο για τους επισκέπτες μας», λέει στα «ΝΕΑ» ο Ταϋλανδός ιδιοκτήτης του Σουπόζ Tαντιτσιρασακούλ, ιδρυτής του ομίλου επιχειρήσεων Pena. Πριν από τρία χρόνια είχε ταξιδέψει στη Σαντορίνη και αυτό το ταξίδι έμελλε να αποδειχθεί καθοριστικό για τις νέες επιχειρήσεις του.

Επισήμως το «Santorini Park» θα εγκαινιαστεί στις 5 Μαΐου, δύο χρόνια μετά την έναρξη κατασκευής του. Οι πρώτοι Ταϋλανδοί, πάντως, κυρίως από την πρωτεύουσα Μπανγκόκ (200 χλμ. απόσταση), άρχισαν ήδη από τις 24 Μαρτίου να το επισκέπτονται.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ