Σήμερα στις 10:00 η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί - iefimerida.gr

Σήμερα στις 10:00 η συνάντηση Αναστασιάδη-Ακιντζί

Για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Σήμερα πραγματοποιείται η συνάντηση του προέδρου της Κύπρου Νίκου Αναστασιάδη με τον τουρκοκύπριο ηγέτη Μουσταφά Ακιντζί. Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις 10:00 στην οικία της Ειδικής Αντιπροσώπου του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, Ελίζαμπεθ Σπέχαρ.

Η Τζέιν Χολ Λουτ θα έχει προσωπικές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες την ερχόμενη Τετάρτη 31 Οκτωβρίου, για να εξετάσει αν υπάρχει κοινό έδαφος στις δύο πλευρές.

Όπως δήλωσε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Πρόδρομος Προδρόμου η συνάντηση περιγράφεται ως μια προκαταρκτική συνάντηση εκτός του πλαισίου των διαπραγματεύσεων.

«Αλλά από την πλευρά του Προέδρου της Δημοκρατίας υπάρχει η προσδοκία και η επιδίωξη να μπορέσει να βοηθήσει αυτή η συνάντηση, αφού γίνουν κάποιες συνεννοήσεις με τον κ. Ακκιντζί σε ένα ελεύθερο διάλογο, για την επανέναρξη της διαπραγμάτευσης που είναι ο ουσιαστικός στόχος αυτή τη στιγμή», είπε.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ