Η Αννα Μπουσδούκου απαντά γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ - iefimerida.gr

Η Αννα Μπουσδούκου απαντά γιατί έφυγε από τον ΣΚΑΪ

Η πρώην παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Για την νέα της δουλειά στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος αλλά και για τον λόγο που έφυγε από τον ΣΚΑΪ μίλησε η αγαπητή δημοσιογράφος Αννα Μπουσδούκου.

Η δημοσιογράφος μιλώντας στην εκπομπή Happy Day για πρώτη φορά μετά την αποχώρηση της από τον ΣΚΑΪ εξήγησε ποιος ήταν ο λόγος που αποφάσισε να κάνει στροφή στην επαγγελματική της καριέρα.

«Εδώ και δύο χρόνια είχα ξεκινήσει μία συνεργασία με το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος σε ένα project που αφορούσε σε υποτροφίες προς Έλληνες δημοσιογράφους στη σχολή Δημοσιογραφίας του Πανεπιστημίου της Columbia στη Νέα Υόρκη. Όλη μου η ενασχόληση έχει να κάνει με θέματα που αφορούν στους δημοσιογράφους.

Δεν ήταν και τόσο ξαφνικό μάλλον. Μπορεί ξαφνικά να εκδηλώθηκε, αλλά εφόσον είμαστε εδώ και συζητάμε συνειδητοποιώ κι εγώ πως ήταν μια ώριμη σκέψη. Πήρα πάρα πολλά πράγματα αδιαμφισβήτητα, θεωρώ ότι προσπάθησα να δώσω πολλά πράγματα. Έτσι είναι η ζωή, γιατί στη ζωή σου συμβαίνουν πράγματα που μπορεί να σου αλλάξουν τις επιλογές και τον προσανατολισμό», εξήγησε η δημοσιογράφος αναφέροντας πως δεν θα μιλήσει αρνητικά για την τηλεόραση, καθώς αγαπά το επάγγελμα της.

Ωστόσο δεν της λείπει η τηλεόραση...

«Στην παρούσα φάση δεν ήταν αυτοσκοπός η τηλεόραση. Δε θα δώσω μια αρνητική χροιά, πολύς κόσμος θέλει να δώσει. Δεν κουράστηκα, αγαπώ το επάγγελμά μου και για αυτό και συνεχίζω ως δημοσιογράφος. Σε όλες τις φήμες δε θα δώσω συνέχεια γιατί πραγματικά το θεωρώ άκομψο για τους συναδέλφους μου. Σε αυτή τη φάση της ζωής μου δε μου λείπει η τηλεόραση», ανέφερε η Αννα Μπουσδούκου.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ