«Ηρέμησε η ζωή μας μετά τα ισόβια που έφαγε η... πόρνη» - iefimerida.gr

«Ηρέμησε η ζωή μας μετά τα ισόβια που έφαγε η... πόρνη»

«Ηρέμησε η ζωή μας μετά τα ισόβια που έφαγε η... πόρνη»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αμέσως μετά τη δική των δολοφόνων του Μίμη Ζουγανέλη, ο αδερφός του Μάκης ξέσπασε κατά της 30χρονης Πολωνής και του συνεργού της που βασάνισαν και τελικά σκότωσαν με απίστευτη αγριότητα των επιχειρηματία από τη Μύκονο.

Ο Μάκης Ζουγανέλης σε συνέντευξη του στην «Espresso» υποστήριξε ηρέμησε μετά τα ισόβια και τα δεκαεφτά χρόνια που έφαγε η πόρνη. Λίγες ημέρες μετά από την καταδικαστική απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Σάμου ο αδερφός του Μίμη Ζουγανέλη, εμφανώς συγκινημένος υποστήριξε πως ακόμα δεν μπορεί να ξεχάσει το μαρτύριο που έζησε όταν βρέθηκε αντιμέτωπος με την εικόνα του δολοφονημένου αδερφού του.

Μάλιστα δε σταματά να εκφράζει την οργή του για την 30χρονη Πολωνή, η οποία κατά τη διάρκεια της δίκης ήταν προκλητική. «Η Πολωνή χαμογελούσε! Δεν ζήτησε ούτε συγνώμη. Καμία μεταμέλεια. Ηταν τελείως ψυχροί όλοι τους!»

Πάντως ο αδερφός του 73χρονου τονίζει πως τουλάχιστον μετά και την απόφαση του δικαστηρίου η οικογένεια του εκλιπόντος ηρέμησε. «Η ποινή της ισόβιας κάθειρξης και των επιπλέον είκοσι χρόνων που έφαγε ο δολοφόνος, τα ισόβια συν δεκαεπτά χρόνια που έφαγε η... πόρνη και τα δεκατέσσερα χρόνια που επέβαλε το δικαστήριο στον οδηγό ισορρόπησαν τη ζωή μας.»

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ