Συνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη - iefimerida.gr

Συνήγορος Παπαντωνίου: Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες δεν είναι παράνομη

Ο Γιάννος Παπαντωνίου βγαίνοντας από τον ανακριτή
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Δεν είναι παράνομη αλλά ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου την μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες στο εξωτερικό υποστηρίζει ο συνήγορος του προφυλακισθέντος πρώην υπουργού.

«Η μεταφορά χρημάτων σε δεσμίδες όπως την περιγράφει ο επιχειρηματίας δεν είναι παράνομη ούτε την αρνείται ο Γιάννος Παπαντωνίου» ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open o συνήγορος του πρώην υπουργού, Αρης Χαραλαμπάκης.

«Το βασικό ζητούμενο είναι από που προέρχονται αυτά τα χρήματα. Αν δεν προέρχονται από παράνομη δραστηριότητα τότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα» είπε χαρακτηριστικά.

Ο συνήγορος του Γ. Παπαντωνίου, ο οποίος τον επισκέφθηκε το μεσημέρι στον Κορυδαλλό, υποβάθμισε την σημασία της προφυλάκισης του πρώην υπουργού σε σχέση με την τελική έκβαση της υπόθεσης, καθώς, όπως είπε, ο στόχος της ανακριτικής διαδικασίας δεν είναι να αξιολογήσει τη δικογραφία αλλά να συλλέξει αποδεικτικό υλικό.

Πάντως δεν έκρυψε ότι τον εξέπληξε η απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, να προφυλακιστεί ο Γιάννος Παπαντωνίου καθώς ήδη του είχε απαγορευθεί η έξοδος από την χώρα.

Τέλος, ο κ. Χαραλαμπάκης, απέφυγε να υιοθετήσει την άποψη του πελάτη του περί πολιτικών σκοπιμοτήτων.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ