Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Γκάρνερ είναι κούκλος και επιχειρηματίας [εικόνες & βίντεο] - iefimerida.gr

Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Γκάρνερ είναι κούκλος και επιχειρηματίας [εικόνες & βίντεο]

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ. Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η Τζένιφερ Γκάρνερ φαίνεται πως αποφάσισε να αλλάξει σελίδα στη ζωή της μετά το διαζύγιό της με τον Μπεν Άφλεκ.

Τρία χρόνια μετά την ανακοίνωση πως χωρίζουν, η διάσημη ηθοποιός βγαίνει πλέον με τον κούκλο επιχειρηματία Τζον Μίλερ, έναν βασιλιά του burger.

Ο νέος σύντροφος της Τζένιφερ Γκάρνερ, Τζον Μίλερ

Οι δυο τους είναι ζευγάρι εδώ και μερικούς μήνες, όπως επιβεβαιώνουν ανώνυμες πηγές σε μέσα ενημέρωσης της Αμερικής, με τους περισσότερους όμως να λένε πως η σχέση τους δεν είναι ακόμη «σοβαρή».

Ο Μίλερ είναι πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του Cali Group, που έχει πάνω από 50 εστιατόρια με burger σε αρκετές χώρες των ΗΠΑ. Κι αν σας φαίνεται ακουστό το όνομα, πρόκειται για τα εστιατόρια που χρησιμοποιούν ένα ρομπότ με το όνομα Flippy που ψήνει τα μπιφτέκια.

Ο απόφοιτος της Νομικής του Στάνφορντ έχει δύο παιδιά από τον προηγούμενο γάμο του με την φημισμένη βιολίστρια Καρολίν Κάμπελ. Οι δυο τους υπέβαλαν αίτηση διαζυγίου το 2011.

Η ηθοποιός Τζένιφερ Γκάρνερ «βγαίνει μαζί του τους τελευταίους μήνες και μαθαίνουν ο ένας τον άλλον» είπε μια πηγή στο E! News. «Έχουν κάποιους κοινούς φίλους και γνωρίζουν κάποιους μέσω των παιδιών τους».

Η Τζένιφερ Γκάρνερ με τον πρώην σύζυγό της, Μπεν Άφλεκ

Η Γκάρνερ δεν έχει κάνει κάποια δημόσια εμφάνιση με κανέναν, δεδομένου πως ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους με τον επίσης ηθοποιό Μπεν Άφλεκ, το 2015, μετά από 10 χρόνια γάμου. Το πρώην ζευγάρι, μόλις τον περασμένο μήνα ολοκλήρωσε τη διαδικασία ου διαζυγίου.

Ο Μπεν Άφλεκ πριν από λίγο καιρό μπήκε σε κλινική αποτοξίνωσης για εθισμό από το αλκοόλ. «Παλεύω για τον εαυτό μου και την οικογένειά μου» είχε δηλώσει μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος. «Η στήριξη που έλαβα από την οικογένεια, τους συναδέρφους και τους οπαδούς μου σημαίνει περισσότερα για μένα από ότι μπορώ να πω».

Φωτογραφίες: AP, YouTube

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ