Εκλεισε ιδιωτικό γραφείο εύρεσης ναυτικής εργασίας -Μετά από καταγγελία της ΠΝΟ - iefimerida.gr

Εκλεισε ιδιωτικό γραφείο εύρεσης ναυτικής εργασίας -Μετά από καταγγελία της ΠΝΟ

Λιμάνι Πειραιά/Φωτογραφία: Eurokinissi
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Έκλεισε το ιδιωτικό γραφείο εύρεσης ναυτικής εργασίας με την επωνυμία «ELVICTOR ΓΕΝΕΕΑ».

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του υπουργείου Ναυτιλίας, η διεύθυνση Ναυτικής Εργασίας -ύστερα από καταγγελίες και της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας (ΠΝΟ)- ενημέρωσε και απέστειλε στο Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά επιστολή διαμαρτυρίας για την ίδρυση και λειτουργία ιδιωτικής εταιρείας ονόματι «ELVICTOR ΓΕΝΕΕΑ» με έδρα τη Βάρη, η οποία παρείχε υπηρεσίες με σκοπό την εύρεση ναυτικής εργασίας σε Έλληνες αξιωματικούς του Εμπορικού Ναυτικού σε πλοία ελληνικής και ξένης σημαίας.

Σημειώνεται ότι η αναζήτηση και εξεύρεση εργασίας για τους ναυτικούς γίνεται νομίμως μόνον μέσω του Γραφείου Ναυτικής Εργασίας το οποίο υπάγεται στο υπ. Ναυτιλίας.

Άμεσα το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά κάλεσε τον πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου της εν λόγω εταιρείας από τον οποίο έλαβε ένορκη μαρτυρική κατάθεση. Παράλληλα υπέβαλε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πειραιά προανακριτικό υλικό σχετιζόμενο με την υπόθεση. Επίσης με σχετικό έγγραφο που απέστειλε στο Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθήνας ως αρμόδια δημόσια Υπηρεσία η οποία βεβαιώνει τη σύσταση και λειτουργία της ιδιωτικής εταιρείας ονόματι «ELVICTOR ΓΕΝΕΕΑ», αιτήθηκε την εξέταση του φακέλου της εν λόγω υπόθεσης και κατά λόγω αρμοδιότητας να προβεί στην ανάκληση λειτουργίας της εταιρείας.

Στις 23/10/2018 Κεντρικό Λιμεναρχείο Πειραιά ανέφερε ότι από πληρεξούσιο δικηγόρο της ανωτέρω εταιρείας εγχειρίστηκε πρακτικό έκτακτης συνέλευσής της και απόφασής της για λύση και θέση αυτής σε εκκαθάριση.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ