Νέο πακέτο-βόμβα στη Νέα Υόρκη -Παραλήπτης ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ερευνά ύποπτο δέμα που εστάλη σε διεύθυνση στην περιοχή Τριμπέκα, μετέδωσε σήμερα το CNN, προβάλλοντας βίντεο με τους αστυνομικούς που ερευνούν στην περιοχή αυτή της Νέας Υόρκης.

Στη διεύθυνση αυτή είναι καταχωρημένες δύο επιχειρήσεις: Το Tribeca Film Festival και το Tribeca Grill. Και τα δύο συνδέονται με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ο οποίος έχει επικρίνει τον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Another homemade bomb found in a production studio owned by actor and frequent #trump critic #RobertDeniro above Tribeca grill. Source says device had similar packaging, markings as package sent to CNN. @wcbs880 pic.twitter.com/NG996LnHRs

Το δίκτυο του NBC στη Νέα Yόρκη είχε μεταδώσει νωρίτερα και αυτό ότι το δέμα που εντοπίστηκε στην Τριμπέκα είναι παρόμοιο με αυτά που εστάλησαν σε εξέχοντες Δημοκρατικούς νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα και ότι αυτό είχε σταλεί στη διεύθυνση στην οποία βρίσκεται εστιατόριο που ανήκει στον Ρόμπερτ Ντε Νίρο.

Αν επαληθευτεί ότι το δέμα αυτό είναι ίδιο με τα άλλα που εστάλησαν αυτήν την εβδομάδα, θα πρόκειται για το όγδοο πακέτο που εστάλη σε κάποιον που έχει ασκήσει κριτική στον πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ.

Ο Ντε Νίρο είχε κάποτε χαρακτηρίσει τον Τραμπ «εθνική καταστροφή».

Η αστυνομία της Νέας Υόρκης ανακοίνωσε ότι το κτίριο στο οποίο βρίσκεται το εστιατόριο του Ντε Νίρο ήταν άδειο τη στιγμή που έφτασε το ύποπτο πακέτο, μεταδίδει το NBC.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ τρομοδέμα βόμβα

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ