Σίσσυ Χρηστίδου: Μια καλή και μια κακή φωτό, την ίδια στιγμή -Στη μία κανονική, στην άλλη συν 8 κ. [εικόνες]

Η Σίσσυ Χρηστίδου θέλησε μετά τα βίντεο που ανήρτησε ως instastories θέλησε να στείλει ένα ακόμη μήνυμα για τα όσα ειπώθηκαν για τα κιλά της.

Ολα ξεκίνησαν όταν στην εκπομπή Happy Day δημοσιογράφοι του πάνελ, βλέποντας το βιντεάκι με τις δηλώσεις της Σίσσυς Χρηστίδου άρχισαν τα γελάκια και τα σχόλια για την εμφάνισή τους, λέγοντας σε κάποια στιγμή ότι μοιάζει με την Κατερίνα Ζαρίφη. Το σχόλιο αυτό εξελήφθη ως άκρως προσβλητικό και έγινε το... έλα να δεις.

Στην εκπομπή και σε δημοσιογράφους της, όπως τον Δημήτρη Παπανώτα που συμμετέχουν στο πάνελ του Happy Day απάντησε αρχικά ο Παύλος Σταματόπουλος, κουμπάρος της παρουσιάστριας, στη συνέχεια ο σύζυγός της Θοδωρής Μαραντίνης και ακολούθως η ίδια. Θέση στον καβγά είχε πάρει και Το Πρωινό, το οποίο έκανε επίθεση στο Happy Day.

Η Σίσσυ Χρηστίδου αρχικά πόσταρε κάποια βιντεάκια ως Insta Stories στα οποία έλεγε ότι δεν θέλει να μιλήσει για αυτό που έγινε τώρα, αλλά θα το κάνει την Κυριακή το μεσημέρι και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η πρεμιέρα της εκπμπής της.

Στη συνέχεια, όμως, έστειλε και ένα επιπλέον μήνυμα για τα κιλά της ποστάροντας μια σειρά φωτογραφιών. Οι δύο με νόημα, η τρίτη με χιούμορ.

Οι δύο πρώτες φωτογραφίες είναι μια καλή και μια κακή λήψη της ίδιας, με το ίδιο φυσικά λουκ.

Στην τρίτη φωτό έστειλε το δικό της μήνυμα με πολύ πολύ χιούμορ:

«Εμπνευσμένη από το post της @elianoula , ανεβάζοντας το σημερινό λουκ και την λήψη που διάλεξα ως καλύτερη, θα ανεβάσω και αυτή που διάλεξα ως χειρότερη. Και ανάμεσα σε αυτές τις δυο τουλάχιστον 7-8 κιλά δρόμος. Και ναι, αν με ρωτάς, διαλέγω πάντα την καλύτερη. Εσύ όχι?

Τέλος ανεβάζω ξανά και την φωτο που ομόφωνα ψηφίστηκε ως ρετουσαρισμένη από πάνελ και χωρίς να θέλω να σας σοκάρω, στο λόγο της τιμής μου, θα πω ότι όχι, ΔΕΝ είναι!

Αν ήθελα να κρυφτώ ή να σας «ξεγελάσω» δεν θα είχα εδώ και ένα χρόνο κανάλι, στο οποίο βγαίνω όρθια, ξαπλωμένη, άβαφη, αχτένιστη, αλλά ακόμα και με μαγιό! Δεν θα ανέβαζα stories, δεν θα έβγαινα περήφανη στην παραλία, ούτε καν από το σπίτι μου. Δεν θα με βλέπατε πουθενά άλλου εκτός από δω.

Δεν χρειάζεται τόση κακία. Σας βλέπει και κόσμος. Αν χρειάζεστε τη βοήθεια μου για να το κάνετε και σεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να το ζητήσετε… το τηλέφωνο μου το έχετε όλοι. Ειδικά εσύ @niki_lemoni»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Σίσσυ Χρηστίδου κιλά

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ