Σίδνεϊ: Μαθητής γυμνασίου τρύπησε με βελόνα σύριγγας συμμαθητές του - iefimerida.gr

Σίδνεϊ: Μαθητής γυμνασίου τρύπησε με βελόνα σύριγγας συμμαθητές του

σύριγγα/Φωτογραφία: AP
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ένας μαθητής σε γυμνάσιο του Σίδνεϊ της Αυστραλίας τσίμπησε με μια βελόνα σύριγγας συμμαθητές του για «αστείο», με αποτέλεσμα επτά από αυτούς να χρειάζεται να υποβληθούν σήμερα σε αιματολογικές εξετάσεις, ανακοίνωσαν οι αυστραλιανές αρχές.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, περιπολικά και ασθενοφόρα κλήθηκαν στο γυμνάσιο Πλάμπτον, σε προάστιο του δυτικού Σίδνεϊ, έπειτα από πληροφορίες ότι μαθητές του είχαν δεχτεί επίθεση με μαχαίρι. Οι αρχές ανακάλυψαν ότι τα παιδιά έφεραν τσιμπήματα από βελόνα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας της Νέας Νότιας Ουαλίας, «ένας μαθητής έκανε ένα υποτιθέμενο αστείο που περιελάμβανε μια βελόνα. Οι (επτά) μαθητές θα μεταβούν σε ιατρικό κέντρο για να υποβληθούν σε προληπτικές εξετάσεις».

Οι μαθητές έφεραν τσιμπήματα στα χέρια και στα πόδια. Η αστυνομία δεν έχει ακόμη επικοινωνήσει με τον φερόμενο ως δράστη.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ