Τρέχει στα σκαλιά της εκκλησίας η Πριγιάνκα Τσόπρα – Μετά από γνωριμία 5 μηνών με τον Νικ Τζόνας [εικόνες] - iefimerida.gr

Τρέχει στα σκαλιά της εκκλησίας η Πριγιάνκα Τσόπρα – Μετά από γνωριμία 5 μηνών με τον Νικ Τζόνας [εικόνες]

Πριγιάνκα Τσόπρα
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μάλλον έχει ζηλέψει τον έγγαμο βίο της φίλης της Μέγκαν Μαρκλ και η γνωστή ηθοποιός Πριγιάνκα Τσόπρα θέλει να ζήσει κι αυτή το όνειρό της.

Η γνωστή ηθοποιός και ο τραγουδιστής Νικ Τζόνας, μπορεί να άρχισαν την σχέση τους τον περασμένο Μάιο, ωστόσο ετοιμάζονται να παντρευτούν.

«Ο γάμος θα γίνει στην Ινδία τον Δεκέμβριο» είπε μια πηγή στο Us Weekly. Η 36χρονη Πριγιάνκα και ο 26χρονος Νικ δείχνουν πάντως πολύ ερωτευμένοι στην φωτογραφία που ανάρτησε η ηθοποιός στο λογαριασμό της στο Instagram την Τρίτη.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 23 Οκτ, 2018 στις 7:29 μμ PDT

Η Πριγιάνκα μάλιστα, έχει ήδη ξεκινήσει τις προετοιμασίες του γάμου.

«Θέλουν πραγματικά να συνδυάσουν τις γαμήλιες παραδόσεις και των δύο πολιτισμών που είναι πολύ σημαντικοί γι’ αυτούς» αποκάλυψε μια πηγή στο Us Weekly τον Σεπτέμβριο.

Το ζευγάρι μπορεί να είναι μόλις 5 μήνες μαζί ωστόσο σχεδιάζει ήδη το γάμο του

«Η Πριγιάνκα είναι ενθουσιασμένη σχεδιάζοντας τον γάμο, επειδή είναι ένα μίγμα ινδικών και αμερικανικών εθίμων, που τα γνωρίζει πολύ καλά».

Μια άλλη πηγή δήλωσε νωρίτερα αυτό τον μήνα, ότι «μιλάνε διαρκώς για την δημιουργία της δικής τους οικογένειας» προσθέτοντας: «Έχουν εκπληκτική χημεία και ανυπομονούν να κάνουν παιδιά. Θα περιμένουν μέχρι το γάμο για να αρχίσουν τις προσπάθειές τους. Αλλά είναι σίγουρα στο πρόγραμμά τους».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 16 Σεπ, 2018 στις 4:53 μμ PDT

Η Πριγιάνκα δήλωσε στο E!News στις 16 Οκτωβρίου: «Έχω μερικούς φίλους που ετοιμάζονται να κάνουν μωρά και νιώθω πως πρέπει να προλάβω».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka Chopra (@priyankachopra) στις 18 Αύγ, 2018 στις 2:45 πμ PDT

Να σημειωθεί πως το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Ιούλιο σε μια παραδοσιακή τελετή στη Βομβάη.

Φωτογραφία: Splash News

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ