Europa League: Με φόρα για τη νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι - iefimerida.gr

Europa League: Με φόρα για τη νίκη ο ΠΑΟΚ κόντρα στη Βίντι

Να πανηγυρίσουν και κόντρα στη Βίντι θέλουν οι «ασπρόμαυροι» / Φωτογραφία: ΑΠΕ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με στόχο τη νίκη που θα τον φέρει πιο κοντά στην πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε (22:00, Cosmote Sport 3HD) την ουγγρική Βίντι, έχοντας σαν βασικό όπλο την πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση, που τον έχει φέρει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Με πολύ καλή ψυχολογία ο «Δικέφαλος του Βορρά», λόγω των επιτυχιών του στο ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και της τελευταίας εκτός έδρας νίκης του επί της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ στη Λευκορωσία, ολοκλήρωσε χθες το απόγευμα τους σχεδιασμούς του και φιλοδοξεί να φτάσει στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη στη διοργάνωση.

Το πλούσιο υλικό της μακεδονικής ομάδας δίνει το περιθώριο στον προπονητή Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει διαχείριση, αφήνοντας εκτός αποστολής τον Αντρέ Βιεϊρίνια, μολονότι ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα. Για τον Ρουμάνο προπονητή ο αγώνας είναι μονόδρομος, δεδομένου πως είναι απολύτως αναγκαία η νίκη ώστε να αποσπαστεί η ομάδα από την ανταγωνίστριά της ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Από την άλλη πλευρά, οι Ούγγροι δεν έρχονται για... τουρισμό, όπως είπε στις δηλώσεις του ο Σέρβος τεχνικός της ομάδας, Μάρκο Νίκολιτς. Το γεγονός ότι η φιλοξενούμενη ομάδα δεν έχει κερδίσει ούτε έναν βαθμό στα ως τώρα δύο παιχνίδια της την έχει φέρει σε δυσχερή θέση.

Ο Σέρβος τεχνικός της ουγγρικής ομάδας, μένοντας ικανοποιημένος από την παρουσία των ποδοσφαιριστών του, πιθανότατα θα ξεκινήσει με το ίδιο σχήμα με το οποίο αγωνίστηκε στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι. Ολα δείχνουν ότι η φιλοξενούμενη ομάδα θα αγωνιστεί με τους Τούιβελ, Φιόλα, Γιουχάζ, Βινίσιους, Στοπιρά, Νεγκό, Χάτζιτς, Νικόλοφ, Χούστι, Μιλάνοφ, Σκέποβιτς.

Από την πλευρά του, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, που δοκίμασε διάφορα σχήματα, θα παρατάξει πιθανότατα ενδεκάδα με τους Πασχαλάκη, Τόσκα, Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο, Κάνιας, Βέρνμπλουμ, Πέλκα, Πρίγιοβιτς, Ζαμπά και Μπίσεσβαρ.

Διαιτητής θα είναι ο Ουκρανός Γεβγέν Αρανόφσκι.

Στο άλλο ματς του ομίλου, η Τσέλσι φιλοξενεί τηνν ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ.

Η βαθμολογία

1. Τσέλσι 2 2-0-0 2-0 6
2. ΠΑΟΚ 2 1-0-1 4-2 3
3. ΜΠΑΤΕ 2 1-0-1 3-4 3
4. Βίντι 2 0-0-2 0-3 0

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Europa League ΠΑΟΚ βιντι
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ