Μαδούρο: Ο Πενς είναι τρελός και εξτρεμιστής - iefimerida.gr

Μαδούρο: Ο Πενς είναι τρελός και εξτρεμιστής

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο (Φωτογραφία: ΑΡ)
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Νικολάς Μαδούρο αποκάλεσε την Τετάρτη «τρελό» και «εξτρεμιστή» τον Μάικ Πενς, διότι ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κατηγόρησε το Καράκας ότι χρηματοδοτεί και βρίσκεται πίσω από ένα καραβάνι χιλιάδων μεταναστών από χώρες της κεντρικής Αμερικής που βρίσκεται στο Μεξικό και προσπαθεί να φθάσει στην αμερικανική επικράτεια.

Ο Πενς ανέφερε κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης την Τρίτη πως o πρόεδρος της Ονδούρας Χουάν Ορλάντο Ερνάντες τον ενημέρωσε πως το «καραβάνι» των μεταναστών «οργανώθηκε από κινήματα της αριστεράς στην Ονδούρα, με χρηματοδότηση από τη Βενεζουέλα» και έκρινε ότι στάλθηκε «προς τον Βορρά για να αμφισβητήσει την εθνική μας κυριαρχία».

Αργότερα, πλάι στον αμερικανό πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στον Λευκό Οίκο, ο Πενς υποστήριξε ακόμη ότι το «καραβάνι» αυτό επίσης «οργανώθηκε από διακινητές ανθρώπων που δεν σέβονται την ανθρώπινη ζωή, από επικίνδυνα μέλη μιας συμμορίας», αναφερόμενος στην Μάρα Σαλβατρούτσα (MS-13).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Νικόλας Μαδούρο Μαικ Πενς
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ