Πυρά του προέδρου του CNN κατά του Τραμπ για τα «τρομοδέματα»: Δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα των επιθέσεων του στα ΜΜΕ - iefimerida.gr

Πυρά του προέδρου του CNN κατά του Τραμπ για τα «τρομοδέματα»: Δεν καταλαβαίνει τη σοβαρότητα των επιθέσεων του στα ΜΜΕ

Ο Τζεφ Ζάκερ/ Φωτογραφία: AP- Evan Agostini
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Ευθύνες στον Ντόναλντ Τραμπ καταλογίζει ουσιαστικά ο πρόεδρος του CNN για το μπαράζ «τρομοδεμάτων» που προκάλεσαν τεράστια αναστάτωση στις ΗΠΑ την Τετάρτη.

Εκρηκτικοί μηχανισμοί εστάλησαν, μεταξύ άλλων, στον Μπαράκ Ομπάμα, την Χίλαρι Κλίντον, αλλά και τα γραφεία του CNN στη Νέα Υόρκη, με αποτέλεσμα αυτά να εκκενωθούν.

«Υπάρχει πλήρης και απόλυτη έλλειψη κατανόησης στον Λευκό Οίκο για τη σοβαρότητα των συνεχιζόμενων επιθέσεών τους στα ΜΜΕ», τόνισε ο Τζεφ Ζάκερ.

«Ο πρόεδρος και ιδιαίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου πρέπει να καταλάβουν ότι τα λεγόμενά τους έχουν σημασία. Μέχρι τώρα, δεν έχουν δείξει να το καταλαβαίνουν αυτό», συμπλήρωσε στη δήλωσή του ο πρόεδρος του CNN.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ