«Σφάζονται» Μαξίμου με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για Παπαντωνίου -«Ζητήστε συγγνώμη» -«Ρωτήστε τον Κοτσακά» - iefimerida.gr

«Σφάζονται» Μαξίμου με ΝΔ-ΚΙΝΑΛ για Παπαντωνίου -«Ζητήστε συγγνώμη» -«Ρωτήστε τον Κοτσακά»

«Σφάζονται» Μαξίμου με ΝΔ  και Κίνημα Αλλαγής για Παπαντωνίου -Φωτογραφία: EUROKINISSI
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Με αμείωτη ένταση συνεχίζεται ο πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ του μεγάρου Μαξίμου με την ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής για την προφυλάκιση του Γιάννου Παπαντωνίου.

Το πρωθυπουργικό γραφείο επανήλθε κάνοντας σφοδρή κριτική σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ για την στάση τους στο ζήτημα της προφυλάκισης του Γιάννου Παπαντωνίου. Καλεί τα δύο κόμματα να πάρουν θέση για την εξέλιξη και να σταματήσουν να μιλούν για σκευωρία της κυβέρνησης.

«Αντί η ΝΔ και το Κίνημα Αλλαγής να ψάχνουν σωσίβιο σε θεωρίες συνωμοσίας, προκειμένου να αποφύγουν να πάρουν θέση για την προφυλάκιση Παπαντωνίου, ας ζητήσουν επιτέλους τουλάχιστον μία συγγνώμη για τον τρόπο που κυβέρνησαν, για τον εκφυλισμό της πολιτικής και για το εκτεταμένο δίκτυο διαφθοράς που δημιούργησαν. Εκτός εάν επιμένουν στις θεωρίες περί σκευωρίας της κυβέρνησης. Ό,τι και να κάνουν όμως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά, δεν μπορούν να κρύψουν την πολιτική ενοχή τους» αναφέρει το Μαξίμου.

ΝΔ: Ρωτήστε τον Κοτσακά για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ

Απαντώντας εκ νέου, η Νέα Δημοκρατία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα για «σύγχυση», υπενθυμίζοντας ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχός της.

«Επειδή ο Αλ. Τσίπρας βρίσκεται πλέον σε πλήρη σύγχυση, να του υπενθυμίσουμε ότι ο Γιάννος Παπαντωνίου δεν υπήρξε ποτέ στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας. Αν θέλει, ωστόσο, πληροφορίες για τα εξοπλιστικά σκάνδαλα του ΠΑΣΟΚ, δεν έχει παρά να ρωτήσει το δεξί χέρι του Άκη Τσοχατζόπουλου: Τον Αντώνη Κοτσακά που εξελέγη πρώτος στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ».

ΚΙΝΑΛ: Ας απαντήσει ο Τσίπρας για τις καταγγελίες Κοτζιά περί Σόρος

Το Κίνημα Αλλαγής απάντησε επίσης εκ νέου στο μέγαρο Μαξίμου, τονίζοντας ότι δεν δέχεται μαθήματα από τον πρωθυπουργό.

«Από τον κ. Τσίπρα που με την πολιτική του ζημίωσε την Ελλάδα με 200δις ευρώ, που με την πολιτική του έγινε ο καλύτερος χορηγός της δεξιάς και του κ Μητσοτάκη, μαθήματα δεν δεχόμαστε.

Περιμένουμε όμως να σπάσει την αφωνία του και να απολογηθεί για τις κατηγορίες του Υπουργού του ότι η Κυβέρνηση χρηματοδοτήθηκε από τον Σόρος» τόνισε η Χ. Τρικούπη.

Ανταπάντηση Μαξίμου: «Είστε το παλιό πολιτικό σύστημα»

Το Μαξίμου σε νέα ανακοίνωση απάντησε σε ΝΔ και ΚΙΝΑΛ υποστηρίζοντας πως είναι οι όψεις του ίδιου νομίσματος.

«Οι ανακοινώσεις ΝΔ και ΚΙΝΑΛ επιβεβαιώνουν αυτό που όλος ο κόσμος έχει καταλάβει. Πως ο κ. Μητσοτάκης και η κα Γεννηματά είναι οι διαφορετικές όψεις του ίδιου ακριβώς νομίσματος. Του παλιού πολιτικού συστήματος που πασχίζει να επανέλθει στην εξουσία, για να προωθήσει τις «μεταρρυθμίσεις» που άφησαν στη μέση ο κ. Παπαντωνίου και οι λοιποί «εκσυγχρονιστές»» ανέφερε το πρωθυπουργικό γραφείο.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ