Το βίντεο της εντυπωσιακής Τζορτζίνα για να δώσει δύναμη στον Ρονάλντο και την Γιουβέντους - iefimerida.gr

Το βίντεο της εντυπωσιακής Τζορτζίνα για να δώσει δύναμη στον Ρονάλντο και την Γιουβέντους

H Xεορχίνα/ φωτογραφία instagram
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Η σύντροφος του Κριστιάνο Ρονάλντο, Τζορτζινα Ροντρίγκες, ανέβασε στο instagram ένα βίντεο στο οποίο χορεύει για να στείλει θετική ενέργεια στον αγαπημένο της.

Το παιχνίδι στο "Ολντ Τράφορντ" ήταν ιδιαίτερης σημασίας για τον Κριστιάνο Ρονάλντο καθώς θα έπαιζε μόλις για δεύτερη φορά αντίπαλος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2009 και μετά που είχε αποχωρήσει (η πρώτη ήταν ως παίκτης της Ρεάλ) και η Τζορτζίνα Ροντρίγκες το γνώριζε καλά αυτό.

Έτσι, λίγο πριν από την επίσκεψη του "CR7" στο... αγγλικό του σπίτι, η Ισπανίδα καλλονή ανέβασε video όπου αφιερώνει ένα χορό στον ίδιο αλλά και στην Γιουβέντους, με το σχόλιό της να είναι το εξής:

"Η ευτυχία μου, η οικογένειά μου. Σας αγαπώ. Στέλνουμε όλη την ενέργειά μας στον μπαμπά και στην Γιουβέντους", έγραψε χαρακτηριστικά, με την επικράτηση της "βέκια σινιόρα" στο Μάντσεστερ (1-0 με σκόρερ τον Ντιμπάλα από το 17ο λεπτό) να δείχνει πως το μήνυμα της Τζορτζίνα ελήφθη!

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Mi felicidad, mi familia. Los amo. Mandándole toda nuestra energía a papi y a la Juventus @cristiano ❤️❤️❤️❤️ #fitmom

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Georgina Rodríguez (@georginagio) στις 23 Οκτ, 2018 στις 11:20 πμ PDT

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ