ΗΠΑ: Σκότωσε τη φίλη του και το γιο της επειδή... τον εμπόδιζαν να δει μπάλα στην τηλεόραση! - iefimerida.gr

ΗΠΑ: Σκότωσε τη φίλη του και το γιο της επειδή... τον εμπόδιζαν να δει μπάλα στην τηλεόραση!

Άνδρας σκότωσε τη φίλη του και το γιο της γιατί τον εμπόδιζαν να δει ποδόσφαιρο/ φωτογραφία ap
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Μία απίστευτη οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε στη Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών όταν ένας άντρας σκότωσε τη σύντροφό του και το γιο της, επειδή δεν τον άφηναν να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσε ο 42χρονος ο οποίος συνελήφθη, όλα ξεκίνησαν όταν άλλαξε κανάλι στην τηλεόραση για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα. Αμέσως ξεκίνησε μια έντονη λογομαχία με τη φίλη του, με την οποία συζούσαν τον τελευταίο χρόνο. Στη συνέχεια, όπως είπε πήγε στην κρεβατοκάμαρα και άρχισε να μαζεύει τα πράγματά του για να φύγει από το σπίτι.

Ωστόσο, η φίλη του τον ακολούθησε και συνέχισε να λογομαχεί μαζί του. Ο 10χρονος γιος της τον κατηγόρησε τότε ότι χτύπησε την μητέρα του. Τότε, σύμφωνα με τη New York Post, ο άνδρας άρπαξε το περίστροφό του και άρχισε να πυροβολεί την φίλη του, ενώ στη συνέχεια σκότωσε και το αγόρι που επέστρεψε στο δωμάτιο όταν άκουσε πυροβολισμούς.

Οι ερευνητές βρήκαν επίσης αίμα και ίχνη που δείχνουν ότι έπεσαν πυροβολισμοί και στο παιδικό δωμάτιο. Ο 42χρονος συνελήφθη το βράδυ της Κυριακής και αντιμετωπίζει βαριές κατηγορίες για το φόνο της συντρόφου του και του γιού της.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Αμερική Φλόριντα
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ