Χειροπέδες στον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη για χρέη προς το δημόσιο - iefimerida.gr

Χειροπέδες στον σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη για χρέη προς το δημόσιο

Χειροπέδες στον Κώστα Φέρρη για χρέη 134.000 ευρώ προς το δημόσιο
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το γνωστό σκηνοθέτη Κώστα Φέρρη συνέλαβαν, τη Παρασκευή, για χρέη προς το Δημόσιο άντρες της ΕΛ.ΑΣ. Συνολικά το τελευταίο τριήμερο στην περιοχή της Αττικής συνελήφθησαν 8 άτομα για τον ίδιο λόγο.

Ο 59χρονος Κώστας Φέρρης συνελήφθη το βράδυ της Παρασκευής στη Νέα Σμύρνη, από αστυνομικούς του τμήματος Ασφαλείας Χαλανδρίου, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 134.782,08 ευρώ.

Την ίδια μέρα, το πρωί συνελήφθη στην Αθήνα, από αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, o 57χρονος Διονύσης Ροντογιάννης για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 5.726.575,88 ευρώ.

Στο Αιγάλεω, συνελήφθη από αστυνομικούς της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής ο 50χρονος Χρήστος Καρτάλης, για χρέη 291.168,46 ευρώ. Επίσης στο Αιγάλεω συνελήφθη η 63χρονη Αλεξάνδρα Γιαννίτσα, για χρέη 46.677,56 ευρώ.

Μία μέρα πριν, στο Παλαιό Φάληρο, συνελήφθη ο 52χρονος Δημήτρης Μανδρούλιας, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 72.504,10 ευρώ. Επίσης, στο Καπανδρίτι συνελήφθη από αστυνομικούς του Τ.Α. Παλλήνης 67χρονη Ι. Παναγιωτίδου, ως διαχειρίστρια της εταιρείας People Networks Μονοπρόσωπη ΕΠΕ με αντικείμενο την εμπορία καλλυντικών ενδυμάτων κλπ, για μη καταβολή χρεών προς το Δημόσιο ύψους 307.211,41 ευρώ.

Στον Μαραθώνα συνελήφθη από αστυνομικούς της περιοχής ο 64χρονος Γεώργιος Λέων, για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 230.138,43 ευρώ. Και στην Αθήνα, αστυνομικοί του Τ.Α. Πατησίων συνέλαβαν τον 60χρονο Ηλία Κέφη για μη καταβολή ατομικών χρεών προς το Δημόσιο ύψους 74.080,13 ευρώ.

Και έλεγχοι για φορολογικές παραβάσεις

Την ίδια στιγμή, η Οικονομική Αστυνομία συνεχίζει τους ελέγχους σε επαγγελματικούς χώρους και επιχειρήσεις για τη διαπίστωση παραβάσεων της φορολογικής νομοθεσίας. Κλιμάκια αστυνομικών των Τμημάτων Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας και Φορολογικής Αστυνόμευσης διενήργησαν το τελευταίο διάστημα ελέγχους σε ιατρεία και καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος, σε διάφορες περιοχές της Αττικής.

Αστυνομικοί του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας πραγματοποίησαν, κατόπιν καταγγελιών, 5 ελέγχους, από τους οποίους τρεις σε ιατρεία σε Νέο Ηρακλείου και Κορυδαλλό και δυο 2 σε ιατρεία σε Πετρούπολη και Άλιμο. Από τους ελέγχους διαπιστώθηκαν δύο παραβάσεις του Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων σε ιατρείο χειρουργού και σε ιατρείο γαστρεντερολόγου - ηπατολόγου - ενδοσκόπου, αντίστοιχα.

Επιπλέον, αστυνομικοί του Τμήματος Φορολογικής Αστυνόμευσης, διενήργησαν ελέγχους σε 15 συνολικά καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στους Δήμους Γλυφάδας και Κηφισιάς και σε δυο περιπτώσεις βεβαίωσαν παραβάσεις μη επίδειξης των βιβλιαρίων συντήρησης και επισκευών των φορολογικών μηχανών.

Πηγή: Ημερησία

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ