Οι δράστες φώναξαν «μπάτσοι» και επιτέθηκαν με μανία στον ειδικό φρουρό - iefimerida.gr

Οι δράστες φώναξαν «μπάτσοι» και επιτέθηκαν με μανία στον ειδικό φρουρό

Οι δράστες φώναξαν «μπάτσοι» και επιτέθηκαν με μανία στον ειδικό φρουρό
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Προβληματισμό έχει προκαλέσει στην αστυνομία το περιστατικό της επίθεσης και του άγριου ξυλοδαρμού ειδικού φρουρού στο κέντρο της Αθήνας το μεσημέρι του Σαββάτου. Ο άτυχος 30χρονος επέστρεφε στην υπηρεσία του μαζί με τον 25χρονο συνάδελφο του όταν στην οδό Όθωνος ομάδα συναντήθηκαν με ομάδα νεαρών.

Οι τελευταίοι μόλις αντιλήφθηκαν πως οι δύο άντρες είναι αστυνομικοί, φώναξαν «μπάτσοι» και αμέσως τους επιτέθηκαν αναίτια και τους ξυλοκόπησαν άγρια. Μάλιστα ο 30χρονος μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στο νοσοκομείο. Το θύμα είχε δεχθεί χτυπήματα στο κεφάλι και μάλιστα ένα από αυτά είχε προκαλέσει και το κάταγμα της μύτης του.

Στη συνέχεια οι άγνωστοι άρπαξαν το αλεξίσφαιρο γιλέκο, το ασύρματο και το υπηρεσιακό σακάκι του ειδικού φρουρού και εξαφανίστηκαν. Λίγη ώρα αργότερα κρέμασαν το αστυνομικό σακάκι στο δέντρο στην πλατεία Συντάγματος, στο σημείο που αυτοκτόνησε ο 77χρονος συνταξιούχος.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ