Φυλάκιση με αναστολή σε οπαδό του ΠΑΟΚ -Eίχε πετάξει ρολό στον Γκαρσία - iefimerida.gr

Φυλάκιση με αναστολή σε οπαδό του ΠΑΟΚ -Eίχε πετάξει ρολό στον Γκαρσία

Φυλάκιση με αναστολή στον οπαδό του ΠΑΟΚ
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Το δικαστήριο τιμώρησε με διετή ποινή φυλάκισης με αναστολή τον οπαδό του ΠΑΟΚ που πέταξε το ρολό στον Γκαρσία στο περσινό ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός, ενώ για το ίδιο χρονικό διάστημα του απαγορεύτηκε η είσοδος στα γήπεδα.

Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης του οπαδού του ΠΑΟΚ που κατηγορείται ότι πέταξε το ρολό ταμειακής μηχανής που τραυμάτισε τον Όσκαρ Γκαρθία. Στον κατηγορούμενο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενός έτους με διετή αναστολή.

Επιπρόσθετα, του απαγορεύτηκε και η είσοδος στους αγώνες του ΠΑΟΚ.

Για την ακρίβεια ο κατηγορούμενος θα πρέπει να βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας του δύο ώρες πριν, κατά τη διάρκεια και δύο ώρες μετά τη λήξη κάθε αγώνα που θα δίνει ο Δικέφαλος για τα επόμενα δύο χρόνια.

Κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας η πλευρά της υπεράσπισης του κατηγορούμενου τόνισε πως δεν τραυματίστηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού και επισημάνθηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να τον χτυπήσει, αλλά μέσα στην πανηγυρική ατμόσφαιρα που υπήρχε πέταξε και εκείνος ένα ρολό ταμειακής μηχανής που πέτυχε τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού.

Σε ό,τι αφορά την τιμωρία που του επιβλήθηκε αυτή δεν είχε να κάνει με τον φάκελο που είχε ο κατηγορούμενος στην αστυνομία. Το δικαστήριο έκρινε ότι στην προκειμένη περίπτωση έχει διαπραχθεί αδίκημα και για αυτό του επέβαλλε τη συγκεκριμένη ποινή.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι στο δικαστήριο δεν βρέθηκε ο Όσκαρ Γκαρθία, αλλά εκπροσωπήθηκε από το δικηγόρο του.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Ολυμπιακός ΠΑΟΚ οπαδός ρόλο Γκαρσία
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ