ΚΙΝΑΛ για καταγγελίες Κοτζιά: Το θέμα δεν μπορεί να αποσιωπηθεί από τον πρωθυπουργό - iefimerida.gr

ΚΙΝΑΛ για καταγγελίες Κοτζιά: Το θέμα δεν μπορεί να αποσιωπηθεί από τον πρωθυπουργό

«Η ελληνική δικαιοσύνη θα παρέμβει άμεσα»
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR

Αυτονόητη θεωρεί το Κίνημα Αλλαγής την παρέμβαση της Δικαιοσύνης για να ερευνήσει τις καταγγελίες που έγιναν στο Υπουργικό Συμβούλιο για χρηματισμό υπουργών από ξένους παράγοντες, όπως ανέφερε ο πρώην υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς σε τηλεοπτική του συνέντευξη.


Συγκεκριμένα το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του επισημαίνει: «Χθες ο κ. Κοτζιάς επιβεβαίωσε on camera, ότι υπουργός του κ. Τσίπρα κατά την διάρκεια της συνεδρίασης του Υπουργικού Συμβουλίου, κατήγγειλε ότι «ο κ. Σόρος χρηματοδοτεί την Ελληνική Κυβέρνηση για να αγοράζει ξένους». Και ότι «ουδείς απάντησε, κανένας υπουργός, ούτε ο πρωθυπουργός».

Αυτή η δημόσια αποτυπωμένη καταγγελία δεν μπορεί να αποσιωπηθεί από τον πρωθυπουργό. Και βέβαια η Ελληνική Δικαιοσύνη είναι αυτονόητο ότι θα παρέμβει άμεσα και θα εξετάσει εις βάθος τις καταγγελίες».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ